2777
2789
عنوان

کیست خونی

390 بازدید | 11 پست

سلام:) یه کیست خونی ۹ میل در ۱۲ میل دارم خیلی خطرناکه؟هیچ اطلاعی در این زمینه ها ندارم مجردم و ۲۲ سالمه.به جز قرص ال دی درمان دیگه ای نداره؟:(

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیست تخمدانت خونریزی کرده؟

بهم گفت یه کیست خونی خیلی ریز داری که عاملش هم بلند کردن یه وسیله سنگین بوده به احتمال زیاد.

اگه اندازش خیلی بزرگ باشه مثل ۱۰سانت دکتر عمل میکنه ولی مرتب برو چکاپ ایشالله خوب میشی

اصلا یک سانت هم نیست ۹ میلی متره

بهم گفت یه کیست خونی خیلی ریز داری که عاملش هم بلند کردن یه وسیله سنگین بوده به احتمال زیاد.

نگران نباش منم داشتم قرص رو طبق دستور دکترت مصرف کن اگر درد داشتی مفنامیک اسید بخور.

نگران نباش منم داشتم قرص رو طبق دستور دکترت مصرف کن اگر درد داشتی مفنامیک اسید بخور.

تو حالت پریودی درد زیاد ندارم و تو حالتی هم که پریود نیستم که اصلا درد ندارم من ناگهانی توی سونو متوجه شدم وگرنه چرخه قاعدگیم خیلی مرتبه درد عادی و ۵ روزه هم تموم میشم. ولی برا درمانش از عوارض قرص ال دی خیلی خیلی میترسم.

اسی شما کیستت خوب شد؟؟؟؟منم کیست خونی 3میلی متر دارم ولی هنوز دکتر نرفتم..سونو بهم گفت

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اسی شما کیستت خوب شد؟؟؟؟منم کیست خونی 3میلی متر دارم ولی هنوز دکتر نرفتم..سونو بهم گفت

اره 

قرص گیاهی ویتاگنوس خوردم خوب شد

اره قرص گیاهی ویتاگنوس خوردم خوب شد

خداروشکر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......