2777
2789

دیشب بچهام خیلی اذیتم کردن

منم کنترلمو از دست دادم گفتم انقد که اذیتم میکنین پیر میشم میمیرم.

حالا الان پسرم از پیش دبستانی برگشته یکسره گریه میکنه میگه تو میمیری من میدونم....

هر کاری میکنم میگه تو میمیری

الان دارم خوابش میکنم بلکه آروم شه

خیلی گریه میکنه...

عجب حرفه بدی زدم...

منم میگم

موهام دوسه تاش سقید شده دخترم گفت مامان چرا سفیده گفتم چون حرفمو گوش نمیدید پیر شدم میمیرم

دوسه روز خوب بودن باز شروع شد🤣🤣🤣🤣🤣

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگم موهام دوسه تاش سقید شده دخترم گفت مامان چرا سفیده گفتم چون حرفمو گوش نمیدید پیر شدم میمیرم ...

خواهرم همیشه به بچهاش میگه وایه بچهاش عادی شده

من یک بار گفتم پسرم اینجکری میکنه... 

بهش بگو مامان ها که بچه هاشون تنها نمیزارن   بگو من انقدرتورو دوست دارم که حاضر نیستم یشب بدون تو بخوابم    هیچ وقت تورو ترک نمیکنم و همش قربون صدفش برو بگو من جوونم جوون ها که نمیمیرن وقتی خیلی پیر میر پیر بشی میمیری اینجوری شاید آروم شد

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها خیلی کنجکاون و شاید معنی و مفهوم صحبتی رو ندونن یا اصلا درکی ازش نداشته باشن اگه بعد گفتنش عکس العملی نشون نداده و بعد از مدرسه صحبتشو باز کرده احتمالا از دوستاش یا هم کلاسی هاش در این مورد سوال کرده یا چیزایی براش توضیح دادن ک ترسیده 

نمیشه قطعی این تصمیم رو گرفت بزار یکم اروم بشه بعد بهش بگو مدرسه چطور بود امروز چه چیزای یادگرفتیو کم کم غیر مستقیم  حرف بکش 😂

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
خواهرم همیشه به بچهاش میگه وایه بچهاش عادی شده من یک بار گفتم پسرم اینجکری میکنه... 

کار خوبی نکردی

تو ذهنش میمونه

اون نمیدونه شما خواستی بترسونی

بنظرم از سرش بپرون

من بچه بودم یبار مامانم چادر سر کرد گفت میخام فرار کنم از دستت هنوز بعد ۲۹سال سن یادمه چه حالی داشتم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
بهش بگو مامان ها که بچه هاشون تنها نمیزارن   بگو من انقدرتورو دوست دارم که حاضر نیستم یشب بدون ...

چند بار گفتم. میگه نه من میدونم میمیری😔😔😔

ولی حس میکنم شاید خستست بهونه میاره چون رو پام خوابید...

کار خوبی نکردی تو ذهنش میمونه اون نمیدونه شما خواستی بترسونی بنظرم از سرش بپرون من بچه بودم یبار ...

درسته.

منم تو بچگی گاهی از چیزایی میترسیدم که الان به نظرم مسخرست. اما هنوز اون ترسو فراموش نکردم...

اما منم آدمم. کم میارم

درسته. منم تو بچگی گاهی از چیزایی میترسیدم که الان به نظرم مسخرست. اما هنوز اون ترسو فراموش نکردم.. ...

کم که میاریم

ولی بگو که از دستش ناراحت بودی اینجوری گفتی

بهش بفهمون که صرفا عصبی بودی از دستش اینو گفتی

من دخترم همیشه میگه چون موهات سفیده میمیری

میگم نه من هنوز ۲۹سالمه

تا ۱۲۹سالگی جا دارم🤣🤣🤣🤣

شما بچه دارین؟

بله دارم

ولی اگه نداشتم هم مهم نبود

خودتونو بذارین جای بچه

اگه مادرتون اینو می گفت چی؟

مادرهای ما خیلی خیلی از این کارا می کردن، هنوز هم می کنن و تاثیر مخربی رو اعصاب ما داشته