2777
2789
عنوان

دانشجو ها یه دیقه بیاید

503 بازدید | 32 پست

سلام

من به دبیرستانی هستم، و تا حالا بار ها توی مسابقات مختلف شرکت کردم اما، واقعا هیچ ارزش خاصی واسه کارایی ک انجام دادم، قائل نشدن،، یکم حس بدی دارم راجب دانشگاه، اینجا پیدا کردن و پیگیری یه مسابقه ب تنهایی کار خیلییلیلیللیی سختیه مگر اینکه مدرسه همکاری کنه م متاسفانه خیلی کم پیش اومده.... 

دانشگاه اوضاع مسابقات چطوره؟ 

اساتید خودشون بهتون پیشنهاد شرکت در مسابقه ای رو میدن؟ اصلا اوضاعش چطوریه؟ پیگیری ها چطوریه؟ :/ حس خیلی بدی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا  با اینکه دانشجوام نمیدونم شرمنده 😅

:/ پس این دانشجو هایی ک مسابقات کشوری و بین المللی مقام میارن دقیقا نمیدونین اطلاع رسانی مسابقات کی هست؟؟؟؟ اصلا اطلاع رسانی میشه؟؟ 

فضا هست برا این رویدادا ولی باز خودت باید پیگیر باشی اینجور نیست ک یکی هولت بده 

:/ والا اینحا میپرسیم مسابقه علمی چی هست! میگن هیچی، بخش نامه اش نیومده و فلان نشده، حالا بعد چندین ماه دارم توی گوگل سرچ میکنم میبینم هرچی مسابقه علمی بوده تاریخش گذشته، توی دانشگاه اوضاع اطلاع رسانی ها چطوره؟ 

سلام 

ببین عزیزم تو مدرسه معلما و مدیر و معاون خیلی پیگیرتر هستن....من خودم دوران مدرسه خود معلم و مدیر و معاون دائم من رو تو المپیادهای مختلف و مسابقات ثبت نام میکردن و بعدش بهم اطلاع میدادن....اما تو دانشگاه اصلا اساتید وقت این موضوعات رو ندارن...خودتون باید دنبال هرگونه فعالیت جانبی که وجود داره باشین...من چه مقطع قبلی و چه مقطع فعلی تو دو تا از بزرگترین دانشگاه های ایران بودم و هستم اما از المپیاد گرفته تا مسابقات ورزشی خودمون پیگیری میکردیم و ثبت نام و... . حداکثر تایم چند دقیقه ای اگر بتونین با اساتید صحبت کنین .

سلام  ببین عزیزم تو مدرسه معلما و مدیر و معاون خیلی پیگیرتر هستن....من خودم دوران مدرسه خود مع ...

والا مدرسه من خیلی وله، :/ اصلا معلوم نی چه خبره، 

خیلی کار سختیه ک اینن.. 

بابا من همین الانش هم توی سایت های مختلف میرم واسه ثبت نام، یا تاریخش گذشته یا سایت مشکل داره، یا فلانه، :/ دارم افسرده میشم

بعد اینکه شما چطور آمادگی خودتونو واسه شرکت در مسابقات می‌سنجید؟ 

سلام  ببین عزیزم تو مدرسه معلما و مدیر و معاون خیلی پیگیرتر هستن....من خودم دوران مدرسه خود مع ...

دوره و وبینار هم میذارن؟؟؟ 

بعد اینکه میشه واسه پژوهش های علمی با رشته های خارج از حیطه خودت همکاری کنی؟ اصلا میشه کار تیمی انجام داد؟ 

والا ما ک توی مدرسه هیچی یاد نگرفتیم 

بعد تبدیل شدم ب یه آدمی ک زیاد از این شاخه ب اون شاخه میپره، دوران دانشجویی رو نمیدونم باید چ غلطی کنم

بابا من چطوری باید سر از این مسابقه ها در بیارم، توی همین دوران مدرسه کلی مسابقه خوب رو از دست دادم اونم ی خاطر اطلاع رساني های ناقص و اکثرا هم ک اطلاع رسانی نمیشد 

والا مدرسه من خیلی وله، :/ اصلا معلوم نی چه خبره،  خیلی کار سختیه ک اینن..  بابا من همین ...

الان یا دوران مدرسه؟

الان خب مشخصه موضوع المپیاد چه چیزی هست....خارج از حیطه تخصصم نیست و همیشه هم سعی میکنم کتب مرجع رو بخونم و با مقالات اطلاعاتم رو آپدیت کنم و یا اینکه از استاد بعد کلاس میپرسم که بهترین منبع برای این رویداد یا المپیاد کدومه.

دوره و وبینار هم میذارن؟؟؟  بعد اینکه میشه واسه پژوهش های علمی با رشته های خارج از حیطه خودت ه ...

اول اینکه خیلی استرس نداشته باشین...همه چیز رو به موقع یاد میگیرین این استرس کلا تمرکز رو از شما میگیره و بدتر باعث پسرفتتون میشه....یک هدف رو انتخاب کنین و همون رو پیش بگیرین.

اما اینکه اساتید دوره یا وبینار برگزار کنن خیلی احتمالش کمه چون میگم که اصلا وقت ندارن،هر کدوم سر پروژه های خودشون هستن ... اما همه چیز بستگی به رشته تحصیلی دوران دانشگاهتون داره اغلب وبینار ها یا دوره ها رو دانشجویان ارشد یا دکتری برگزار میکنن‌ که اینها هم اغلب مربوط به المپیاد نیستن.

برای همکاری با رشته های دیگه ،باز هم بستگی به پروژه شما داره...برای مثال من تو پروژه ای بودم که نیاز بود از علم چندین رشته استفاده بشه در نتیجه اساتید خودشون باهم لینک میشن و دانشجویان رو هم  لینک میکنن.

بابا من چطوری باید سر از این مسابقه ها در بیارم، توی همین دوران مدرسه کلی مسابقه خوب رو از دست دادم ...

تو دانشگاه رو برد یا سایت و یا گروه های اجتماعی اطلاع رسانی میشه ولی اگر خیلی عجله داشته باشین باید با مدیر آموزش و یا مدیر گروه صحبت کنین ... اگر در انجمن علمی دانشکده هم عضو بشین کمک کننده است.

تو دانشگاه رو برد یا سایت و یا گروه های اجتماعی اطلاع رسانی میشه ولی اگر خیلی عجله داشته باشین باید ...

مرسي ازتون

بعد یه سوال دیگه هم دارم اگه مشکلی نداره، بپرسم

ب نظرتون فعالیت کردن روی پروژه ها و رشته هایی ک با رشته دانشگاهی ما زیاد مطابق نیس، میتونه بهره وری داشته باشه؟ اصلا تایم خالی چقدر داریم؟