2777
2789
عنوان

روز تخمک گذاری

2093 بازدید | 49 پست

سلام خانومای عزیز ی سوال داشتم ک روزهای تخمک گذاری چندروزه و برای جنسیت پسر کدوم روز باید اقدام کرد و چندبار اقدام کنیم هرکی میدونه ممنون میشم توضیح کامل بده

سیکلت چند روزست

برای پسر باید روز تخمکگذاری اقدام کرد..پسر چیه همه پسر میخاید

دختر خوبه  

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز ۱۴ پریودی رفتم دکتر هنوز حتی فولیکولهام بالغ نشده بودن.

بدن با بدن فرق داره.

برای همه یکسان نیست، اگر خیلی برات مهمه جنسیت، باید حداقل برای تشخیص روز تخمک گذاری سونو بری.

رو حدس و گمان نمیتونی روزشو پیدا کنی

سیکلت چند روزست برای پسر باید روز تخمکگذاری اقدام کرد..پسر چیه همه پسر میخاید دختر خوبه   &nb ...

روز تخمک گذاری  چجوری بدونم ؟,حتما نیاز ب تست هست؟

من تازه پری شدم

جنسیت برام مهم نیست😊

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

روز تخمک گذاری  چجوری بدونم ؟,حتما نیاز ب تست هست؟ من تازه پری شدم جنسیت برام مهم نیست😊

سیکلت رو بگی چند روزست 

بهت میگم تخمکگذاریتو عزیزم

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
سیکلت رو بگی چند روزست  بهت میگم تخمکگذاریتو عزیزم

تقریبا ۳۰.۳۱ روزه پری میشم 

ماه قبل دهم.این ماه ۱۲

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی ۶۳.۷۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏 

تقریبا ۳۰.۳۱ روزه پری میشم  ماه قبل دهم.این ماه ۱۲

میتونی این س چهار ماه اخیر 

روز اول پریودیات رو بگی ک بهتر کمکت کنم؟

مثلا بهمن

دی

آذر

آبان

میتونی این س چهار ماه اخیر  روز اول پریودیات رو بگی ک بهتر کمکت کنم؟ مثلا بهمن دی آذر آبان

آبان ۱۰

آذر۱۷

دی ۱۰

بهمن ۱۲

کم کاری تیرویید دارم خیلی منظم نبودم جدیدا بهترشدم.

مرسی گلم

آبان ۱۰ آذر۱۷ دی ۱۰ بهمن ۱۲ کم کاری تیرویید دارم خیلی منظم نبودم جدیدا بهترشدم. مرسی گلم

عزیزم چون نامنظمی نمیشه خیلی دقیق گفت ولی الان پریودی یعنی؟

برحسب اینی ک گفتی باید بگیم تقریبا دورت ۳۲ ۳۳ روزست

یعنی تخمکگذاریت روز ۱۶ ۱۷ هست

بهترین کار اینه ک کیت تخمکگذاری بگیری از داروخونه

از روز دوازدهم بزنی

تا روزی ک دوخطش پررنگ شد

یعنی تخمکت ازاد شده

برحسب اینی ک گفتی باید بگیم تقریبا دورت ۳۲ ۳۳ روزست یعنی تخمکگذاریت روز ۱۶ ۱۷ هست بهترین کار اینه ...

اره عزیزم قبل ظهر پری شدم.

اوکی مرسی گلم خیلی لطف کردی🌹🥰

این کیت منه...از سمت چپ روز ۱۳،۱۴،۱۵

ک توی روز ۱۵م تخمکم ازاد شده و دوتا خط قرمز شده

اینجوری فهمیدم کی باید رابطه داشته باشم 

البته اینکه اون ماه فولی بالغ هم داشته باشی شرطه

برحسب اینی ک گفتی باید بگیم تقریبا دورت ۳۲ ۳۳ روزست یعنی تخمکگذاریت روز ۱۶ ۱۷ هست بهترین کار اینه ...

کیت تخمک گذاری هم مث تست بارداری؟روشش!!