faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 عنوان روز تخمک گذاری 2093 بازدید | 49 پست سلام خانومای عزیز ی سوال داشتم ک روزهای تخمک گذاری چندروزه و برای جنسیت پسر کدوم روز باید اقدام کرد و چندبار اقدام کنیم هرکی میدونه ممنون میشم توضیح کامل بده 1401/11/12 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 سیکلت چند روزستبرای پسر باید روز تخمکگذاری اقدام کرد..پسر چیه همه پسر میخایددختر خوبه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
مامانپسرکوچولو عضویت: 1397/04/05 تعداد پست: 1184 من تجربه خودمو میزارمالبته که خواست خدا ارجعیت دارهمن بااکیت مکس۱۴ پیدا کردم روزی که دوخط مثبت شدآخر شب اقدام کردم
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33311 من روز ۱۴ پریودی رفتم دکتر هنوز حتی فولیکولهام بالغ نشده بودن.بدن با بدن فرق داره.برای همه یکسان نیست، اگر خیلی برات مهمه جنسیت، باید حداقل برای تشخیص روز تخمک گذاری سونو بری.رو حدس و گمان نمیتونی روزشو پیدا کنی
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 سیکلت چند روزست برای پسر باید روز تخمکگذاری اقدام کرد..پسر چیه همه پسر میخاید دختر خوبه &nb ... روز تخمک گذاری چجوری بدونم ؟,حتما نیاز ب تست هست؟من تازه پری شدمجنسیت برام مهم نیست😊 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 روز تخمک گذاری چجوری بدونم ؟,حتما نیاز ب تست هست؟ من تازه پری شدم جنسیت برام مهم نیست😊 سیکلت رو بگی چند روزست بهت میگم تخمکگذاریتو عزیزم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 سیکلت رو بگی چند روزست بهت میگم تخمکگذاریتو عزیزم تقریبا ۳۰.۳۱ روزه پری میشم ماه قبل دهم.این ماه ۱۲ تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 تقریبا ۳۰.۳۱ روزه پری میشم ماه قبل دهم.این ماه ۱۲ میتونی این س چهار ماه اخیر روز اول پریودیات رو بگی ک بهتر کمکت کنم؟مثلا بهمندیآذرآبان لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 میتونی این س چهار ماه اخیر روز اول پریودیات رو بگی ک بهتر کمکت کنم؟ مثلا بهمن دی آذر آبان آبان ۱۰آذر۱۷دی ۱۰بهمن ۱۲کم کاری تیرویید دارم خیلی منظم نبودم جدیدا بهترشدم.مرسی گلم تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 آبان ۱۰ آذر۱۷ دی ۱۰ بهمن ۱۲ کم کاری تیرویید دارم خیلی منظم نبودم جدیدا بهترشدم. مرسی گلم عزیزم چون نامنظمی نمیشه خیلی دقیق گفت ولی الان پریودی یعنی؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 برحسب اینی ک گفتی باید بگیم تقریبا دورت ۳۲ ۳۳ روزستیعنی تخمکگذاریت روز ۱۶ ۱۷ هستبهترین کار اینه ک کیت تخمکگذاری بگیری از داروخونهاز روز دوازدهم بزنیتا روزی ک دوخطش پررنگ شدیعنی تخمکت ازاد شده لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 برحسب اینی ک گفتی باید بگیم تقریبا دورت ۳۲ ۳۳ روزست یعنی تخمکگذاریت روز ۱۶ ۱۷ هست بهترین کار اینه ... اره عزیزم قبل ظهر پری شدم.اوکی مرسی گلم خیلی لطف کردی🌹🥰 تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 این کیت منه...از سمت چپ روز ۱۳،۱۴،۱۵ک توی روز ۱۵م تخمکم ازاد شده و دوتا خط قرمز شدهاینجوری فهمیدم کی باید رابطه داشته باشم البته اینکه اون ماه فولی بالغ هم داشته باشی شرطه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8002 برحسب اینی ک گفتی باید بگیم تقریبا دورت ۳۲ ۳۳ روزست یعنی تخمکگذاریت روز ۱۶ ۱۷ هست بهترین کار اینه ... کیت تخمک گذاری هم مث تست بارداری؟روشش!! تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏