faghatkhoda123 مدیر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 عنوان روز تخمک گذاری | مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 49 پست سلام خانومای عزیز ی سوال داشتم ک روزهای تخمک گذاری چندروزه و برای جنسیت پسر کدوم روز باید اقدام کرد و چندبار اقدام کنیم هرکی میدونه ممنون میشم توضیح کامل بده 1401/11/12 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 کیت تخمک گذاری هم مث تست بارداری؟روشش!! ی لیوان یبار مصرف اندازه دو سانت ادرار باید باشه داخلشکیت رو تا خط فلش میکنی توش و ۳۰ الی ۶۰ ثانیه نگه میداری و بعد در میاری میزاری کنارتا نهایت ۱۵ دقیقه بعد مشخص میشه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 ولی اگر خیلی برات مهمه ک حتما باردار بشیبعد پریودیت برو ی سونو بدهببینن اوضاعت چطوره و فولیکول غالب داری یا نک اگر نداشتی دارو بده دکترچون بعضی ماه ها زنها فولیکول غالب ندارنو وقتی نداشته باشی اقدام و کیت و ..بیفایدست لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
فنچa74 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8001 ولی اگر خیلی برات مهمه ک حتما باردار بشی بعد پریودیت برو ی سونو بده ببینن اوضاعت چطوره و فو ... مرسی عزیزم خیلییی لطف کردی نمیدونستم اینارو واقعاا ممنونم🙏🌹🥰انشالله همیشه شاد و سلامت باشی😘❤️ تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی ۶۳.۷۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 مرسی عزیزم خیلییی لطف کردی نمیدونستم اینارو واقعاا ممنونم🙏🌹🥰 انشالله همیشه شاد و سلامت باشی😘❤️ قربونت کلم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 سیکلت چند روزست برای پسر باید روز تخمکگذاری اقدام کرد..پسر چیه همه پسر میخاید دختر خوبه &nb ... من ی دختر دارم دوس دارم ی پسرم داشته باشم وگرنه دخترمو خیلی دوس دارم سیکلم 38روزه س
faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 من روز ۱۴ پریودی رفتم دکتر هنوز حتی فولیکولهام بالغ نشده بودن. بدن با بدن فرق داره. برای همه یکسان ... همون روز 13پریودم ک میشه17هم سونو دارم
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 من ی دختر دارم دوس دارم ی پسرم داشته باشم وگرنه دخترمو خیلی دوس دارم سیکلم 38روزه س عاخی برعکس منینمن ی پسر دارم و ی دختر میخاماگر دقیقا ۳۸ روزه باشه و درست بگینروز ۲۱ تخمکتون ازاد میشهاز روز ۱۸ شروع کنین ب کیت گذاشتناما اگر درست گفته باشینا لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 همه انجام دادم نتیجه نداد. بیخیال اخه من چهل روزه ک رژیم هم گرفتم
faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 ولی اگر خیلی برات مهمه ک حتما باردار بشی بعد پریودیت برو ی سونو بده ببینن اوضاعت چطوره و فو ... وای چ توضیحات خوبی همینو نمدونسم من
مامانریحانا عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 33308 همون روز 13پریودم ک میشه17هم سونو دارم من خانمیم که بخاطر سندروم داوون سقط داشتم.خواهرانه میگم، اول از خدا سالم بخواه، بعدش هر جی مصلحت بخواه.دختر یا پسر خواستن بد نیست، ولی بسپار به خدا، هر چی بهتر و صلاحه
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 وای چ توضیحات خوبی همینو نمدونسم من اره همینجوری اقدام نکنچون ممکنه اصلا اون ماه فولیکول بالغ و غالب نداشته باشیبعد باردار نمیشی و الکی اقدام میکنیمن دوماه فولیکول بالغ نداشتمماه دوم دارو مصرف کردم ک بالغ بشه لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 عاخی برعکس منین من ی پسر دارم و ی دختر میخام اگر دقیقا ۳۸ روزه باشه و درست بگین روز ۲۱ تخمکتون از ... از29اذر که اولین روز پریودم بود تا 6بهمن میشه 38روز قبلی هارم یادم نیس🤣
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 از29اذر که اولین روز پریودم بود تا 6بهمن میشه 38روز قبلی هارم یادم نیس🤣 یعنی دی پریود نشدین؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 من خانمیم که بخاطر سندروم داوون سقط داشتم. خواهرانه میگم، اول از خدا سالم بخواه، بعدش هر جی مصلحت ب ... واقعا همینطوره از خدا اول سالم صالح بعد اگ صلاح دونست پسربده من از بچگی پسر خیلی دوس داشتم
faghatkhoda123 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 89 یعنی دی پریود نشدین؟ چرا شدم ولی تاریخش یادم نیست