2777
2789
عنوان

هفته هشت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست
هم خوشبحالی داره هم به قول استارتر نگرانی داره چون نمیدونی داره رشد میکنه یا نه مخصوصا اگر مثل من یه ...

عزیزم‌نگران نباش من بااین ک علایمشم دارم بعضی روز ها کم تکون میخوره استرس میگرم چیزیش نشده باشه مادر بودن اینه دیگه الان واقعا قدر مادرمو بیشتر میدونم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بخاطر سقطتون دارو هم مصرف میکنید؟

من فقط یه سقط داشتم و برا همین دکترم گفت نیازی به آزمایش های سقط مکرر نیست .بارداری دومم ۵ هفته که رفتم پیشش برای احتیاط  امپول انوکساپارین  و آسپرین داد .اینا براغلظت خون هست ‌ ولی خوب من ازمایش ندادم و نمیدونم غلظت خون دارم یا نه .انوکسا رو وقتی قلب تشکیل شد قطع کرد فقط یدونه آسپرین میخورم روزی .داروی خاصی نمیخورم

اصلا نگران نباش من هفته دیگه آنتی دارم هنوز علائم ندارم 

وقتی واس تشکیل قلب رفتم اینقدر نگران بودم چون علائم نداشتم گفتم عمرا اگر جنین ببینه 

ولی دید 😍 ضربان قلبشم ۱۶۰ بود فداش بشم

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
منم عین شما هستم 

از بندگان برگزیده خدا بودی من که از هفته ششم انقد حالت تهوع داشتم که آرزوی مرگ میکردم الان هم که هفته 18 هستم با ترس و لرز غذا میخورم هر چیزی که یه ذره معده مو تحریک کنه جرات ندارم بخورم چون بدون شک بالا میارم الانم مزه دهانم تلخه هیچ غذا و میوه ای بهم نمیچسبه فقط بخاطر رفع گرسنگی غذا میخورم وگرنه هر چی میخورم از هر زهر ماری تلخ تره برام ......خداروشکر کن انقد بارداری راحتی داری الان میتونی بری سونوی قلب من تو هفته هفتم رفتم ....خونریزی که نداری پس نگران نباش

از بندگان برگزیده خدا بودی من که از هفته ششم انقد حالت تهوع داشتم که آرزوی مرگ میکردم الان هم که هفت ...

کاش منم اینجوری بودم ولی بجاش خیالم راحت بود که جاش اوکی هست .اشترس نبودنش بدتره

وای منم مثل شما بودم رفتم گفت قلبش تشکیل شده الان ۱۲ هفتمه همش میگم نکنه قلبش وایستاده فک کنم ما هم ...

منم بخدا مثل شما ام هفته دیگ باید برم انتی

همش میگم شاید توقف رشد داشته ک هیچ علائمی ندارم 

اون ی زره هم ک داشتم داره از بین می‌ره 

سینه هام بزرگ نشده 

فقط فقط از بوی آشپزخونم بدم میاد

تنها امیدم همینه

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
منم بخدا مثل شما ام هفته دیگ باید برم انتی همش میگم شاید توقف رشد داشته ک هیچ علائمی ندارم  ا ...

من‌ فقط نیاز جنسیم صد برابر شده نمیدونم چرا حالم از خودم بهم میخوره😭

استارتر ۱۰هفته هستم تا دو روز قبل خوب بودم از دیروز حالت تهوع گرفتم دیروز و امروز کلافه ام ،شاید برای شما هم شروع بشه منم همش نگران بودم که چرا علائم ندارم همش دوست داشتم یه سونو برم ببینم حالش خوبه یا نه

من‌ فقط نیاز جنسیم صد برابر شده نمیدونم چرا حالم از خودم بهم میخوره😭

وای چه جالب ، من صفر شدم صفر اصلا دلم نمیخواد رابطه داشته باشیم تو این دوماهی که فهمیدم باردارم شاید دو سه بار بوده شاید