سلام مامانا ، هفته هشت بارداری هستم ولی نمیدونم چرا علایم زیادی ندارم ، همش میترسم نکنه جنین سقط شده باشه ، همون حالت سقط فراموش شده، باید هفته بعد برای سنوگرافی تشکیل قلب برم ، استرس دارم .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فقط یه سقط داشتم و برا همین دکترم گفت نیازی به آزمایش های سقط مکرر نیست .بارداری دومم ۵ هفته که رفتم پیشش برای احتیاط امپول انوکساپارین و آسپرین داد .اینا براغلظت خون هست ولی خوب من ازمایش ندادم و نمیدونم غلظت خون دارم یا نه .انوکسا رو وقتی قلب تشکیل شد قطع کرد فقط یدونه آسپرین میخورم روزی .داروی خاصی نمیخورم
از بندگان برگزیده خدا بودی من که از هفته ششم انقد حالت تهوع داشتم که آرزوی مرگ میکردم الان هم که هفته 18 هستم با ترس و لرز غذا میخورم هر چیزی که یه ذره معده مو تحریک کنه جرات ندارم بخورم چون بدون شک بالا میارم الانم مزه دهانم تلخه هیچ غذا و میوه ای بهم نمیچسبه فقط بخاطر رفع گرسنگی غذا میخورم وگرنه هر چی میخورم از هر زهر ماری تلخ تره برام ......خداروشکر کن انقد بارداری راحتی داری الان میتونی بری سونوی قلب من تو هفته هفتم رفتم ....خونریزی که نداری پس نگران نباش
استارتر ۱۰هفته هستم تا دو روز قبل خوب بودم از دیروز حالت تهوع گرفتم دیروز و امروز کلافه ام ،شاید برای شما هم شروع بشه منم همش نگران بودم که چرا علائم ندارم همش دوست داشتم یه سونو برم ببینم حالش خوبه یا نه