2777
2789

بچها من ۸ سال و نیمه ازدواج کردم . نزدیک یک سال و نیمه ک اقدامم و نمیشه اوایل که اقدام بودم یه شب خواب دیدم یه پسر خوشتیپ ک حدود ۱۵. ۱۶ ساله می‌خورد تو خونمه و من هی میگم بهش پسرررررم محمد جواد و ... باهاش حرف میزدم🥺😭😭❤️‍🩹 خدامیدونه هروقت یاد اون خواب میوفتم اشکام سرازیر میشه ..

چن دفعه دیگه هم خواب بچه دیدم برا خودم . یک دختر یک پسر. حتی یه بار خواب دیدم ک صدایی اومد ک  اسم بچتو بنویس نوشتم فاطمه زهرا 

مامانم و بقیه هم کلی خواب دیدن برام. من نذر کردم ک اگه پسر خدا بهم بده بزارم محمد جواد اگ دختر فاطمه زهرا

توروخدا برام تو این روز ولادت دعا کنید . دعای دسته جمعی برآورده میشه . بگین يا جواد الائمه ادرکنی 😭😭😭 بخواین حاجتروا شم

پارسال روز ولادت امام جواد خواسم ک سال دیگ ک ولادت ایشون بود ینی مث امروز... یا بچم تو بغلم باشه یا تو دلم 

اما افسوس😭😭😭😭😭😭😭😭😭

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله یه بچه سالم خوشگل گوگولی بدنیا میاری

مرسی عزیزم 🥺🥺

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

ان شاالله سال دیگه یه محمد جواد و فاطمه زهرا باهم داری😍❤️

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الهی بحق جواد الائمه خداوند در این روز عزیز عنایتی بکنه ودامنت سبز بشه واولاد صالحی نصیبت گردد 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

ان شاالله خدا بهت یه دوقلو بده.

یه محمد جواد و فاطمه زهرا باهم🙂

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

به امید خدا⁦❤️⁩

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

صبوری کن قربون دلت بشم من

منم انتظار کشیدم درکت میکنم

از ته دلمممم میخوام زودی نی نی دار بشی

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

عزیزم منم ۸ ساله ازدواج کردم و ۶تا سقط داشتم ولی مطمئنم خدا بهترین زمان و بهترین چیز رو بهمون میده. ان شاءالله که با خیر و صلاح خداوند به زودی زود دلت شاد بشه بحق امام جواد علیه السلام و این روز عزیز  

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
صبور باش به وقتش بهت میدن

😔 انشالله