2777
2789
خرو پف شوهر جالب اینجاست تا خوابم خروپف میکنه وقتی بد خواب میشم دیگه صداش نمیاد

قبل ازدواج آدم باید از کجا بفهمه پسره خر و پف میکنه یا نه؟

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم سرطان داره دوروزه فهمیدیم داداشمم آر پی  کاش من مریض میشدم اونا سرپا میشدن

عزیزم ان شاالله خوب میشن

ابجی گلم میدونم سخته

جدیدا خیلی ها درگیر این بیماری میشن خیلی شیوع پیدا کرده 

توکل کن به خدا

منم نشستم اصلاح ابرو کردم تمام شد

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
پدرم سرطان داره دوروزه فهمیدیم داداشمم آر پی  کاش من مریض میشدم اونا سرپا میشدن

نمیگی الان دم اذون ومرغ آمین میشنوه صداتو د لامصب بگو خدایا پدرمو خانوادمو شفا بده سلامتیو بهشون بده منم سالم کن خدا ک بخیل نیس هم واسه خودت هم اونا خیر بخواه جانم نگو دگ اینجور 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
خواسبم با من لج میکنه خوابم نمی‌بره روزا

چون عادت نداری 

بچه کی خوابید توهم بخواب گوشیت سایلنت کن 

خونرو تاریک 

هرچ باعث میشه بیدارشی کنترل کن

همسر منم خیلی وقتها سرکار سخته ولی بازم میگم خداروشکر

اگ خیلی اذیت میشی از بقیه کمک بگیر اگ نیستن چند ساعت پرستار بگیر

خسته نباشی عزیزم

جالب اینجاس ارایشگری بلد نیستم سالی یکبار میفتم ب جون ابرو ها خودم میخاستم برم ارایشگاه نمیرسم اخه عروسی خاهرزادمه فردا اونقد بیحالم مریض مجبور شدم خودم بزنم میفرستم نظر بده دختر

جالب اینجاس ارایشگری بلد نیستم سالی یکبار میفتم ب جون ابرو ها خودم میخاستم برم ارایشگاه نمیرسم اخه ع ...

عزیزم این چه کاریه الان ک عروسی  دعوتی باید بری ارایشگاه

من خواستم بگم خوشبحالت بلدی 

منم حال ندارم برم