2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی خاهرزادم عروسی یکیشون سه هفته پیش باز پریود بودم ازدرد میمردم نشد برم ارایشگاه الانم واسه این ...

چق بیحال منم پریودم ولی از سر شب اهنگ گذاشتم قر میدم نمیدونم چ مرگمه🤣🤣

ماشا الله  چشم ابروت خیلی نازه

فدات گلم چشات قشنگ دید 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
منم از بیکاری و بدبختی ..

خدا ان شاء الله به دل همه آرامش بده صدقه سرشم به ما

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چون عادت نداری  بچه کی خوابید توهم بخواب گوشیت سایلنت کن  خونرو تاریک  هرچ باعث می ...

اعماد ندارم به کسی واسه پرستاره من از خونه بابام دورم مامانم بیچاره میاد میمونه پیشم ۱۰روز ۲۰روز ولی بازم تنهایی خیلی آزار دهندس

من ابجیم بلده خفتش میکنم برمیداره🤣🤣

مجردی؟

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

خودتو نگیر واسمو، یکاری نکنی برمو، چشات میگیره ادمو، تا حالا اینجوری نبودم، تو ک چال داری رو گونت، شدم عاشقو دیونت، قلبم شده دیگه خونت، شدی همه ی وجودم، دوست دارم دوست دارم، با چ زبونی بت بگم، بگم ک عاشقت شدم نکنی جوابممم، دوست دارم دوست دارم، تموم دنیا هم بیاد تویی انتخابم🤪💕🤣