2777
2789
عنوان

همین الان چی خوشحالتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 38 پست
شوهرم از در خونه با خنده بیاد تو  توروخدا دعا کنین همه چیز ختم بخیر بشه و مشکلمون حل بشه

انشاءالله فردا خیلی خوشحال میشی عزیزم ❤

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
خیلی دوست داشتم الان پباده خیابون گردی می کردم این ساعت بدون هیچ ترسو دلهره

اره دقیقا با خوراکی و ی دوست خوب

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله فردا خیلی خوشحال میشی عزیزم ❤

ان شاء الله خدا از دهنت بشنوه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

فردایکی یه کیسه برنج بیاره دم خونم💔 این بیشترهرچیزی توی زندگی خوشحالم میکنه به خدا خسته شدم از بی برنجی 30روزبیشتره ندارم

از همه ی خواهران عزیزم و از همه ی زنان امت رسول الله می خواهم روز به روز حجاب خود را تقویت کنید، مبادا تار مویی از شما نظر نامحرمی را به خود جلب کند؛ مبادا رنگ و لعابی بر صورتتان باعث جلب توجه شود؛ مبادا چادر را کنار بگذارید(بخشی از وصیت نامه ی شهید محسن حججی
خب میشه اولی که خونه رو خریدیم این کارو بکنیم  فقط نمیخوام ظاهر خونه کثیف بشه یا مشکلی پیش بیا ...

اره میشه، اگه لوله کش کاربلد پیدا کنین میتونن نصب کنن.

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
مرسی 

خواهش میکنم 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴