kahanomkhashen مدیر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 عنوان همین الان چی خوشحالتون میکنه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 38 پست ؟ متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 1401/11/12 | 04:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیگانبانا عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2941 تعداد ممبرای کانالم زیاد بشه .راستی میتونم تو نی نی سایت تبلیغ کانالم رو بزارم مجازه بامیترکم؟ ببخش ... توی امضاتون بذارین مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33802 اگه سوالت جدیه، بله میشه واقعا؟ 😍 آره سوالم جدیه ظاهر خونه بهم نمیخوره؟ سخت نیست؟ هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
خزااااان2 عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 3520 پول تا بتونم قید ینفر و راحت تو زندگیم بزنم اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 اینکه بدون خدا مواظب مه حتما هست متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
هیگانبانا عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 2941 واقعا؟ 😍 آره سوالم جدیه ظاهر خونه بهم نمیخوره؟ سخت نیست؟ یکم دردسر و کثیف کاری داره نصبش، باید سرامیکها رو کند و خود اون لولهی توالت رو پایینتر آورد، ولی میشه. نصب شلنگ هم اوکیه مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍 ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴
kahanomkhashen مدیر استارتر عضویت: 1400/04/01 تعداد پست: 4598 اینکه تاپیک قبلی رو باز کنی قفلشو😑😑😑 میخوام بمونه اینجوری ممکنه بعدا بترکه متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه
hades9776 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9304 شوهرم از در خونه با خنده بیاد تو توروخدا دعا کنین همه چیز ختم بخیر بشه و مشکلمون حل بشه تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
همسر_مهدی_احمدوند عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 33802 یکم دردسر و کثیف کاری داره نصبش، باید سرامیکها رو کند و خود اون لولهی توالت رو پایینتر آورد، ولی ... خب میشه اولی که خونه رو خریدیم این کارو بکنیم فقط نمیخوام ظاهر خونه کثیف بشه یا مشکلی پیش بیاد من واقعا نمیتونم از توالت فرنگی استفاده کنم هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
مانلی_مهرک_مانی عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 7845 اینکه تاپیک قبلی رو باز کنی قفلشو😑😑😑 😆😆😆چ باحال گفتیولی اره خوبه ادم ی چیزی میفهمه آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)
mrva11 عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 104 خیلی دوست داشتم الان پباده خیابون گردی می کردم این ساعت بدون هیچ ترسو دلهره