2777
2789
عنوان

همین الان چی خوشحالتون میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 38 پست
تعداد ممبرای کانالم زیاد بشه .راستی میتونم تو نی نی سایت تبلیغ کانالم رو بزارم مجازه بامیترکم؟ ببخش ...

توی امضاتون بذارین

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول تا بتونم قید ینفر و راحت تو زندگیم بزنم 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
واقعا؟ 😍 آره سوالم جدیه  ظاهر خونه بهم نمیخوره؟ سخت نیست؟

یکم دردسر و کثیف کاری داره نصبش، باید سرامیک‌ها رو کند و خود اون لوله‌ی توالت رو پایین‌تر آورد، ولی میشه. نصب شلنگ هم اوکیه

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
اینکه تاپیک قبلی رو باز کنی قفلشو😑😑😑

میخوام بمونه اینجوری ممکنه بعدا بترکه 

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

شوهرم از در خونه با خنده بیاد تو 

توروخدا دعا کنین همه چیز ختم بخیر بشه و مشکلمون حل بشه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
یکم دردسر و کثیف کاری داره نصبش، باید سرامیک‌ها رو کند و خود اون لوله‌ی توالت رو پایین‌تر آورد، ولی ...

خب میشه اولی که خونه رو خریدیم این کارو بکنیم 

فقط نمیخوام ظاهر خونه کثیف بشه یا مشکلی پیش بیاد 

من واقعا نمیتونم از توالت فرنگی استفاده کنم 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اینکه تاپیک قبلی رو باز کنی قفلشو😑😑😑

😆😆😆چ باحال گفتی

ولی اره خوبه ادم ی چیزی میفهمه

آرمان❤آرتین❤روح الله❤(خودم میخوام تعلیق شم و هر زمانی بخوام خودمو مسموم کنم به نینی سایت و اینستا میرم)