2777
2789
عنوان

خریدن خونه ی طبقه ی ۶ نظرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 54 پست
برادر شوهرم طبقه۵زندگی میکنن ما هم خوزستانیم دزفول ازاین مشکلات ندارن سقف برا وی آب بده؟؟؟

خداروشکر خیلیم عالی

البته ساختمونای الانو بهتر میسازن نگرانی باید کمتر باشه 

برادر شوهرم طبقه۵زندگی میکنن ما هم خوزستانیم دزفول ازاین مشکلات ندارن سقف برا وی آب بده؟؟؟

اونجا ایزوگام نمیکنن ؟ 

اینجا بخاطر رطوبت زیاد که نم میگیره یا اکثرا بخاطر بارون ایزوگام میکنن خونه من یه قسمتایی از ایزوگامش بلند شده بود خراب شده بود بارون که اومد گوشه دیپار گچش خیس شد لکه زد دیگه ایزوگامشو درس کردیم

ما آبادانیا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونجا ایزوگام نمیکنن ؟  اینجا بخاطر رطوبت زیاد که نم میگیره یا اکثرا بخاطر بارون ایزوگام میکنن ...

چرا عزیزم ایزوگام میکنن ، ولی همینکه ایزوگام نشتی بده ممکنه خسارت ب خونه وارد کنه 

چرا عزیزم ایزوگام میکنن ، ولی همینکه ایزوگام نشتی بده ممکنه خسارت ب خونه وارد کنه 

جای نگرانی نیست تعویض میکنید چک میکنید هزینشم برای تمام ساختمونه ن فقط شما

میشه بگی کدوم شهرو منطقه باچ شرایطی و چقد هزینه کردی چقدبرات تموم میشه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
من میگم ادم ت چادر زندگی کنه ت اپارتمان ن .همسایه ها نمبتونی راحت باشی صدا میره ومیاد اسایش نداره ای ...

ای بابا خداصبرتون بده واقعا

ویلایی ب شرایط زندگی من نمیخوره بیشتر برا پرجمعیتا مناسبه هم ویلایی زندگی کردم ۴سال هم چندین سال آپارتمان مزیت و معایبو باید سنجید گلم

من میگم ادم ت چادر زندگی کنه ت اپارتمان ن .همسایه ها نمبتونی راحت باشی صدا میره ومیاد اسایش نداره ای ...

ادم خوب و بد همه جا هست اپارتمان های شلوغ خوب نیستن من جهار واحدی بودم اصلا کاری بهم نداشتیم ولی رفتم بازدید یه اپارتمان برا خرید شلوغ بود تو راه پله داشتم با شوهرم حرف میزدم همسایه ها یکی یکی درو باز میکردن نگامون میکردن 😀

ما آبادانیا   
جای نگرانی نیست تعویض میکنید چک میکنید هزینشم برای تمام ساختمونه ن فقط شما میشه بگی کدوم شهرو ...

اهواز منطقه حول و حوش پادادشهره، ۱و۳۰۰ پرداخت اول

تا کلید ۲۰۰ 

تحویل و سند ۵۰۰

ادم خوب و بد همه جا هست اپارتمان های شلوغ خوب نیستن من جهار واحدی بودم اصلا کاری بهم نداشتیم ول ...

تکواحده ها خیلی شرایط بهتری دارن، ولی مجتمع های نوساز شاید فضول ترن بعدا عادی میشه هرکی میره تو لاک خودش

اهواز منطقه حول و حوش پادادشهره، ۱و۳۰۰ پرداخت اول  تا کلید ۲۰۰  تحویل و سند ۵۰۰

ینی فازای پاداد و اراضی؟۲میلیارد تموم شدشه؟اگ بدون پیش خرید میخواستین بخرین چقدمیبود؟

بسلامتی مبارکه

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
ینی فازای پاداد و اراضی؟۲میلیارد تموم شدشه؟اگ بدون پیش خرید میخواستین بخرین چقدمیبود؟ بسلامتی مبارک ...

سلامت باشی گلم مرسی، داخل خود پاداد و اراضی نیستش فقط خواستم منطقه رو بدونی، ولی جاشم خوبه اره ۲ تومن

اگه واحد واقعا در حد پنت هوس باشه  قطعا از کیفیت بالایی برخورداره  نه صرفا چون طبقه آخر ...

نه خب پنت هاوس واقعیه، تابحال نشنیدم واحدی صرفا بخاطر آخر بودن بگن پنت هاوس

تکواحده ها خیلی شرایط بهتری دارن، ولی مجتمع های نوساز شاید فضول ترن بعدا عادی میشه هرکی میره تو لاک ...

اره تک‌واحده عالیه 

حالا من خونه جدیدم دو طبقه ست ولی مجزا نیست خییییلی خونه ها گرون شدن دنبال مجزا بودم پیدا نکردم اینم قیمتش خوب بود خریدم

ما آبادانیا