2777
2789
عنوان

خریدن خونه ی طبقه ی ۶ نظرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 54 پست
خب از طبقه آخر ساختمونتون بپرس!!!

ساختمونی که ساکنیم متریال و ساخت بسیار بدی داره همه چیش مشکل داره سقف طبقه بالاییمون هم خراب شده از بارون و نم، ولی ممکنه بندرت این مشکلو داشته باشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساختمونی که ساکنیم متریال و ساخت بسیار بدی داره همه چیش مشکل داره سقف طبقه بالاییمون هم خراب شده از ...

ما هم طبقه پنجميم تو تهران و اينكه سقف خونمون دو سه جاش نم داده و تابستونا به شدت گرمه و زمستونا سرد ولي ويو خونه و نورش عاااليه حتي با اين مشكلاتي كه گفتم اگه بخوام دوباره انتخاب كنم همين طبقه ميشينم

سیستم سرمایشی هم جواب نمیده تابستون؟

ما ميخواستيم كولر گازي بزنيم يه نَفَر رو كه متخصص بود آوورديم گفت به خطر نقشه خونه و اينكه خونتون بزرگه يه كولر گازي بايد برا پذيرايي و هر اتاق خواب هم بايد يكي داشته باشه ديديم پنج تايي لازمه و ديگه خيلي گرون ميشد منصرف شديم و بزرگترين آبي كه بود رو زديم ولي نه اصلا جواب نميده 

حالا قراره برا پذيرايي بزنيم امسال لااقل ،تو طول روز كه خيلي كم تو اتاق خوابيم 

نه خب پنت هاوس واقعیه، تابحال نشنیدم واحدی صرفا بخاطر آخر بودن بگن پنت هاوس

چرا عزیزم یه سرچ کوچیک فقط کافیه تو دیوار بزنید واحد در حد ۶/۷تومن میگن پنت هوس با متراژ پایین فقط چون طبقه آخره🥴🥴

ولی اگر واقعا پنت هوس باشه قطعا از کیفیت خوبی برخورداره چه در نوع ساخت و چه در استفاده از متریال 

ما ميخواستيم كولر گازي بزنيم يه نَفَر رو كه متخصص بود آوورديم گفت به خطر نقشه خونه و اينكه خونتون بز ...

متراژ خونتون چقدره؟ یه کولر اسپیلت ۳۰ هزار خونه ی ۱۴۰ متری رو یخ یخ میکنه

متراژ خونتون چقدره؟ یه کولر اسپیلت ۳۰ هزار خونه ی ۱۴۰ متری رو یخ یخ میکنه

تقريبا همين حدوداس كمي بزرگتر ولي ميگم اتاقا از پذيرايي جدا شدن (البته فك كنم نقشه همه خونه هاي جديد همينطور باشه) به خاطر همين گفت ،والا من سر در نميارم آقاعه اينطوري گفت🤷‍♀️