2777
2789
عنوان

خریدن خونه ی طبقه ی ۶ نظرتونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 54 پست
عزیزم طبقه ی سه و چهارم زندگی کردم مشکلی نداشتم عالی بوده، ولی آخر نبودم هیچوقت ببینم سقف مشکل پیدا ...

اگ میخوای توش زندگی کنی بهترین گزینس

مخصوصاتوخوزستان کسی بالاسرت نیس صابخونه مستاجر هی عوض بشه دلت باید تودستت باشه اروم باشن

میری طبقه اخرپادشاهی میکنی

بابت سقف خب تاکیدکنید اگ درحال ساخته ک لایه سازی مناسب برات انجام بدن ب پیمانکار و صاحب ملک بسپارین باتاکید

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی عزیزم خونه ی طبقه آخر دیدی تاحالا این مشکلو نداشته باشه؟

خونه پدر و مادرم طبقه آخر هست 

بیست سال هست تو اون خونه هستن ،  یه بار سقف مشکل نم دادن پیدا کرد که ایزوگام رو تعویض کردن 

تهران که مشکلی نیست،ولی طبقه اخر گرما یا سرمای پشت بوم روش اثر میذاره. یعنی مثلا تابستون گرم تر زمستون سرد تر از سایر طبقات. البته بستگی به قدرت کولر یا شوفاژ هم داره

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ایزوگامم یه عمر محدود داره، فک کنم هر ده سال باید دوباره ایزوگام کنن. مشکلی پیش نمیاد.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
آره عزیزم امکاناتش اوکیه، تکواحدیم هست

من میگم ادم ت چادر زندگی کنه ت اپارتمان ن .همسایه ها نمبتونی راحت باشی صدا میره ومیاد اسایش نداره این دوسال ب گوه خوردن افتادیم با مستاجری اپارتمان نشینی ن اختیار رفت اومد داری یکی بره بیاد فضول در باز میکنن ببین کی اومد کی رف چرا شلوغه چرا صداتون میاد چرا نمیاد وای بنظرم ویلایی بگیر شده ۶۰متر باشه ارزش داره حداقل راحتی هرروز کنتور برق رو از ت راهرو قطع میکنن یک همسایه داریم چی بگم والا این اینجوره بقیه بهترن باهمه اینجوره باهمه خدا نیاره چنین همسایه مردم ازار

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

عزیزم ایزوگام میکنن، پشت بوم رو شیب بندی میکنن، معمولا مشکلی پیش نمیاد 

ولی یه موقع بارون شدید بیاد بازم باید یه سر بزنین یه موقع سر چاه آشغال نگرفته باشه آب بمونه. 

ببین خونه من دو طبقه س من طبقه بالام یعنی پشت بوم بالا سرمه یجاهایی که ایزوگام مشکل داشت بارون اومد نم داد به گوشه دیوار اتاق ایزوگامشو چک کردم مشکل داشت که درستش کردم 

ما آبادانیا   
اگ میخوای توش زندگی کنی بهترین گزینس مخصوصاتوخوزستان کسی بالاسرت نیس صابخونه مستاجر هی عوض بشه دلت ...

چقدر دلگرمم کردی مهربون

خیلی نگران این موضوع بودم پس حتما تاکید میکنیم. مرسی 

خوزستان همیشه گردو خاکه طبقات بالا سخت تر نیست؟ یا مثلا فشار آب  من ابادانم طبقه ۴ پیدا کردم و ...

برادر شوهرم طبقه۵زندگی میکنن ما هم خوزستانیم دزفول ازاین مشکلات ندارن سقف برا وی آب بده؟؟؟

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من میگم ادم ت چادر زندگی کنه ت اپارتمان ن .همسایه ها نمبتونی راحت باشی صدا میره ومیاد اسایش نداره ای ...

اپارتمانی امنیتش بیشتره بابم اینا دوتاخونه دارن اون یکی مستاجرش ک میره ی مدت خالی میمونه دزد ب کابلهای پشت کنتورم رحم نمیکنه

این یکیم ک ساکنن اگ ی چنگال توحیاط باشه میبرن اصلا نمیشه ی رب خالی بذارن

موارد ویلایی این چنینی زیاد دیدم

خودم اپارتمان بودم ی دختر تنها مستقل شده دوهفته خالی بوده خونم اصلا خبری نبوده

فقط همون سرصدای طبقه بالامنو ازرده

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️