baranemaman مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 127 عنوان چرخ راسته دوز چه مارکی ؟ 423 بازدید | 11 پست سلام خوبیدمیگم میخوام چرخ راسته بگیرمچه مارکی خوبه ؟ اللن نخرم بعد باید گرون تر بخرم 😑 خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت. و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی . 1401/11/12 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parnazi عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1842 خیاطی؟؟؟ گویند که هر تیرهشبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
چشمام_درشته عضویت: 1401/03/26 تعداد پست: 2961 من جک دارم راضیم واسه بقیه خوشحال باش ، نوبت خودتم می رسه 🌻🌿
baranemaman مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 127 خیاطی؟؟؟ با اجازتون اگر خدا قبول کنه 😂 خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت. و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
baranemaman مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 127 من جک دارم راضیم چه مدلی ؟ قیمتشم میدونید ؟ خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت. و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
parnazi عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 1842 با اجازتون اگر خدا قبول کنه 😂 من خیاطم ولی نمیدوزم حوصله ندارم گویند که هر تیرهشبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
baranemaman مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 127 جک یا زوجی بین جک و زوجی و ژوکی نمیدونم کدوماسماشونمهمه شبیه هم هست 😂 خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت. و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
baranemaman مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 127 من خیاطم ولی نمیدوزم حوصله ندارم برای خودت بدوزخیلی خیلی لذت داره استارتش سختهبیفتی روی غلتکش درست مبشهبا این قیمت لباسا خیاطی واقعا میصرفه خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت. و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
baranemaman مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 127 مدل f4 تقریبا دوماه پیش گرفتم ۱۰ و پونصد اما الان گرون تر شدن به خاطر دلار و این داستانا من هم به همین خاطر میخوام بخرممبترسم بعد علاوه بر گرونیشنایاب شه خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت. و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .
baranemaman مدیر استارتر عضویت: 1396/12/20 تعداد پست: 127 اره اگه قصد دارین خیاطی کنین زودتر بگیرین تا گرون تر نشده امید بخدا همین چند روز آینده میگیرمشالانم بیشتر نازک دوز میکنم چرخشو دارمولی راسته دوز خیلی لازم هست وقتی روی دور خیاطی باشی خدایا از تو سپاسگزارم بخاطر تمام حکمتهایت ،مهربانی هایت. و میدانم مرا میبینی و پشتیبانم هستی .