کسی نیش نزده بهت، بچه ها موارد دیگه که میشناختن رو مثال زدن، خودمم میشناسم از نزدیکان که اونجوری که شما میگی نیست. ولی گفتید شوهر شما توی شعبات نیست و قسمت اداریه، شاید برای همین اوضاعتون متفاوته.
اما جدای از این حرفها.. تا دل آدم خوش نباشه انگار هیچی قشنگ نیست. انشالله اونجوری بشه که دلت میخواد و خوش میشه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کنجکاو شدم اون تاپیک رو خوندم کسی نیش نزده بهت، بچه ها موارد دیگه که میشناختن رو مثال زدن، خودمم م ...
میدونی همون هم نیشه ک بیای بگی من اشنا دارم اله بله اونم تو حالی ک طرف از زندگیش تو همون پست کاری راضی نیس و داره درد و دل میکنه، منم میبینم ک رئیس شوهرم فلان چیز رو داره بیسار چیز رو داره ولی شوهرم کارمند اداریه اونم سخت ترین قسمت بانک، خیلیا فقط شعبات رو میبینن نمیدونن پشت پرده چ کارای سختی داره بانک شوهرم روانی شده بس ک تلفنش زنگ خورده بس ک خیلی از همین شعب مفت میخورن و میخوابن و شوهر من باید جورش رو بکشه