2777
2789
عنوان

شعور چیزیه که خیلی از بابتش فقیرن!

177 بازدید | 10 پست

پیرو تاپیک اخرم، نوشتم دلم گرفته خواستم خالی شم درد و دل کردم، ی عده باید بیان ثابت کنن که ن از تو بدبخت ترم هست یا تو اشتباه میکنی

چرا نمیتونین گوش باشین برای دردودل بقیه؟ مگه من مجبورتون کردم کامنت بذارین؟ نمیتونی کسیو اروم کنی لازمم نیس نیشش بزنی.

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

کنجکاو شدم اون تاپیک رو خوندم

کسی نیش نزده بهت، بچه ها موارد دیگه که میشناختن رو‌ مثال زدن، خودمم میشناسم از نزدیکان که اونجوری که شما میگی نیست. ولی گفتید شوهر شما توی شعبات نیست و قسمت اداریه، شاید برای همین اوضاعتون متفاوته.

اما جدای از این حرفها.. تا دل آدم خوش نباشه انگار هیچی قشنگ نیست. انشالله اونجوری بشه که دلت میخواد و خوش میشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنجکاو شدم اون تاپیک رو خوندم کسی نیش نزده بهت، بچه ها موارد دیگه که میشناختن رو‌ مثال زدن، خودمم م ...

البته منم خوندم نیشی نبود

اونا هم اطرافیانشون رو که دیدن گفتن

فامیل ما بانک کار میکنه درامدش زیر ۱۵ هست اما وام های خیلی زیادی میدن امسال یه میلیارد وام دادن

سنشون از من ۱۰ سال کوچیکتره دارایی شون با من یکسانه

کنجکاو شدم اون تاپیک رو خوندم کسی نیش نزده بهت، بچه ها موارد دیگه که میشناختن رو‌ مثال زدن، خودمم م ...

میدونی همون هم نیشه ک بیای بگی من اشنا دارم اله بله اونم تو حالی ک طرف از زندگیش تو همون پست کاری راضی نیس و داره درد و دل میکنه، منم میبینم ک رئیس شوهرم فلان چیز رو داره بیسار چیز رو داره ولی شوهرم کارمند اداریه اونم سخت ترین قسمت بانک، خیلیا فقط شعبات رو میبینن نمیدونن پشت پرده چ کارای سختی داره بانک شوهرم روانی شده بس ک تلفنش زنگ خورده بس ک خیلی از همین شعب مفت میخورن و میخوابن و شوهر من باید جورش رو بکشه 

البته منم خوندم نیشی نبود اونا هم اطرافیانشون رو که دیدن گفتن فامیل ما بانک کار میکنه درامدش زیر ۱ ...

عزیزم یکی تو حال بدت بیاد بگه فلانی همون پست کاری رو داره وضعش بهتره یه فلانی وضعش بدتره چ حالی بهت دست میده؟؟؟

میدونی همون هم نیشه ک بیای بگی من اشنا دارم اله بله اونم تو حالی ک طرف از زندگیش تو همون پست کاری را ...

نمیدونستن شوهر شما توی شعبات نیست. منم شخصا الان فهمیدم اوضاع بخش اداری با شعبات متفاوته.

انشالله اوضاع بهتر بشه براتون عزیزم غصه نخور

البته منم خوندم نیشی نبود اونا هم اطرافیانشون رو که دیدن گفتن فامیل ما بانک کار میکنه درامدش زیر ۱ ...

بله منم یکی از نزدیکانم هست خدا بیشتر بده بهش، با خودم که مقایسه میکنم به خودم میگم خاک‌ بر سرت با این شغلت 😅

عزیزم یکی تو حال بدت بیاد بگه فلانی همون پست کاری رو داره وضعش بهتره یه فلانی وضعش بدتره چ حالی بهت ...

میگم بی خیال شو 

انتظار داری تو شرایطی که خیلی ها تو نون شب موندن چی بگن 

خوشگلم عزیز دلم شرایط برای اکثر مردم سخت شده ما هم کاری آزمون بر نمیاد

ایشالله واحدش عوض بشه کارش سبک تر میشن

بله منم یکی از نزدیکانم هست خدا بیشتر بده بهش، با خودم که مقایسه میکنم به خودم میگم خاک‌ بر سرت با ا ...

فکر کنم همسر اسی خیلی کار بلد و زرنگ هستن و باوجدان چون همیشه آدمهای با وجدان کارای سختی بهشون واگذار میشه