2821
2789

سرسنگین باش

ی کاری کن صبوری خودت به چشمش بیاد

و همچنین کار بدش

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سرسنگین رفتار کن. قهر نکن ولی محل زیادی نده که با خودش بگه مگه چی شده و به نتیجه برسه بلکه

خیلی زیاد دلمو شکسته 

آنقدر که احساس میکنم نباشه برم با یک آدم با احساس ازدواج‌کنم

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
سرسنگین باش ی کاری کن صبوری خودت به چشمش بیاد و همچنین کار بدش

خانوادشم‌ دخیل بودن. یعنی میدونستن میخواد همچین کاری کنه ولی اصلا ب من نگفتن هیچی 

خیلی زیاد دلمو شکسته  آنقدر که احساس میکنم نباشه برم با یک آدم با احساس ازدواج‌کنم

منم خیلی دلم ازش شکسته. هیچ حسی بهش ندارم در حالی که قبلا خیلی زیاد عاشقش بودم

چایی نباتم متخصص یاوه گویی 😐👌🏻☕
منم خیلی دلم ازش شکسته. هیچ حسی بهش ندارم در حالی که قبلا خیلی زیاد عاشقش بودم

بهش گفتم یادته من همیشه بدون بعلت خوابم نمی‌برد 

الان چندشم میشه بعلت کنم

خانوادشم‌ دخیل بودن. یعنی میدونستن میخواد همچین کاری کنه ولی اصلا ب من نگفتن هیچی 

اکثر خانواده ها اینطورن

البته شایدم خیال میکنن خبر داشتی

ولی نمیان نمیگن مثلا مادرشوهر من میگه حرفی نمیزنم که ی وقت خیال نکنی دارم دخالت میکنم

ولی خب از عوامل پشت صحنه ان دیگه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بهش گفتم یادته من همیشه بدون بعلت خوابم نمی‌برد  الان چندشم میشه بعلت کنم

دقیقا منم! همیشه بهش می گفتم بغلم کن نفس هات رو پشت گردنم احساس کنم تا با خیال راحت بخوابم 

ولی الان خیلی خیلی اوضاع فرق کرده. مدت هاست که جامو هم جدا کردم

دقیقا منم! همیشه بهش می گفتم بغلم کن نفس هات رو پشت گردنم احساس کنم تا با خیال راحت بخوابم  ول ...

من خیلی احساساتی ام. نمی‌دونم چرا خدا هیچی محبت قسمتم‌نمیکنه

من خیلی احساساتی ام. نمی‌دونم چرا خدا هیچی محبت قسمتم‌نمیکنه

منم رمانتیک ام🥲 

ولی اون به اندازه من نه. یعنی گگاهی خیلی خوب بود گاهی هم براش عجیب بود احساساتی بودن

خانواده اش زندگی مون رو نابود کردن ولی نمیفهمه

2825
2823
2791
2779
2792