2777
2789

کوییک معمولی بهتره یا ساینا؟البته سایناs

خواهشا نگید بدرد نخورن و فلان پول مون دراین حده کدومش بهتره شنیدم کوییک اذیتش بیشتره ولی شما بگید

کدوم خوش فروش تر هم هست؟

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

اگه نظر من که تیبا ۲ داریم قبوله 

بنظرم کوئیک بهتره 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

ببین از نظر من تیبا ۱ و تیبا۲ و کوئیک و ساینا و ساینا اس همشون یکی هستن فقط ظاهرشون فرق داره 

ولی ماشین ما تیبا۲ ۱۴۰۰ شوهرم الان میخواد عوض کنه کوئیک ۱۴۰۱ بخره   

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین از نظر من تیبا ۱ و تیبا۲ و کوئیک و ساینا و ساینا اس همشون یکی هستن فقط ظاهرشون فرق داره  ...

چون نداریم بیشتر روش بزاریم 

بنظرم کوئیک خوش فروش ترم هست

ببین از نظر من تیبا ۱ و تیبا۲ و کوئیک و ساینا و ساینا اس همشون یکی هستن فقط ظاهرشون فرق داره  ...

خودم میدونم مث همه شوهرخودم تو سایپاس ولی خب بودجمون انقدره چاره نیس

شوهرم میگه ساینا اس بهتره تا کوییک چون هم جادار تره هم دوگانه سوزه هم اینکه صدا نمیده اما کوییک صدامیده 

خودم میدونم مث همه شوهرخودم تو سایپاس ولی خب بودجمون انقدره چاره نیس شوهرم میگه ساینا اس بهتره تا ک ...

همسر شما توی سایپا کار می کنند؟ نمیشه از وضعیت سایت ثبت نام یه پرس و جویی از اونجا و کارمندا بکنند؟ 

همسر شما توی سایپا کار می کنند؟ نمیشه از وضعیت سایت ثبت نام یه پرس و جویی از اونجا و کارمندا بکنند؟& ...

توی سایپاس ولی زیرمجموعه سایپا 

اونجاهم هیچکس نمیدونه که

یه دختر خانمی هستش 

تو یه روستای دور افتاده زندگی میکنن یکی از اشناها هستن 

بیست سالشونه دختره پدرشون فوت شده با مادرشون زندگی میکنن 

دوتایی میرن راه پله و اینا تمیز میکنن هیچوقت ندیدم برای عید لباس موقر و خوبی تنش باشه بنده خدا 

اگر لباسی دارید ک مناسب باشه ک نمیخواید خواهش میکنم بدید به این دختر ثواب داره 

پول نقد ندید اصلا چون ممکنه شک و شبه به‌وجود بیاد 

اگر خواستید لباسی براشون بفرستید درخواست دوستی بدید تا آدرس بدم بهتون 

دم عیده دل یک نفرم ک شاد بشه کلی برکت میاد تو سفره هاتون

نه باو همش یک چیزه ما هم تیبا دو ۱۴۰۰داشتیم یادش بخیر 

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣