2777
2789
عنوان

میدونم گناهکارم.استغفار کردم

207 بازدید | 7 پست

من اهل تاپیک زدن نیستم.اما واقعا امشب با حال پریشون اومدم برام دعا کنید. یه ذکری دعایی چیزی برام بخونید خدا منو ببخشه .آرامش زندگیم خراب نشه. با چشم گریون ازش خواستم منو ببخشه. میترسم نگام نکنه. شما هم یه چیزی برام بخونید.با چشم گریون ائمه و شهدا را واسطه کردم یبار دیگه شفاعتم کنند آبرو دارن درگاه خدا آبروی منم حفظ بشه. همینجوری نگذرین از تاپیکم

خدا خیلی مهربونه حتما میبخشه ،باهاش حرف بزن 💕🍃

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین حست کاراتو درست میکنه غم مخور.همین حست یعنی خدا بخشیده دیگه غضه نخور

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

لا اله الا الله انت سبحانک وانی کنت من الضالمین 

زیاد بگو 

فردا میلاد امام‌ جواد ،حرز امام‌جواد بخون یه حرز کوتاه داره یه بلند 

یه نمازم هست روز چهارشنبه بلافاصله بدون حرف زدن بعداز سلام نماز عصر خونده میشه از نت سرچش کن حاجت روا میشی ان شاءالله،فرداهم چهارشنبه تولدشه😍

منم فردا میخونم برای حاجتم 

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنْفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ ﴿۵۳﴾سوره الزمر

بگو اى بندگانم كه زياده بر خويشتن ستم روا داشته ‏ايد، از رحمت الهى نوميد مباشيد، چرا كه خداوند همه گناهان را {در صورت توبه} مىیبخشد، كه او آمرزگار مهربان است‏