2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد و اومد دنبالم(همونم ک دیروز خونه بابام منو زد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 58 پست
اگ تنها رفتی بدبختت میکنه ....حتما با پدرت برو 

اره نرفتم اس داده بود بارون میباره بیام بریم قدم بزنیم میدونی یکی از ارزوهام این بود ک باهاش زیر بارون قدم بزنم ولی هرچقد التماسش میکردم نمیبرد بعدم گفتم نمیخوام دیگ بارونو دوس ندارم بهم اس نده

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
الانم میکشه میدونی میترسم اونا ادمای خطرناکین میترسم این وسط چیزی بشه ما جز بابامون اینجا کسیو نداری ...

هرجی باشه نمیتونه بیاد کاری علیه تون بکنه....نترس شجاع و قوی باش

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی،تولدتم مبارک،امیدوارم سال دیگه اینموقع بیای تاپیک شادیتو بزنی :))

مرسی فداتشممممم ایشالا💋❤🫂

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
هرجی باشه نمیتونه بیاد کاری علیه تون بکنه....نترس شجاع و قوی باش

امروز رفتنی تهدیدم کرد گفت نیومدی برات بد میشه منتظر باش

صب درو زدن مامانم باز کرد دید اونه کیک تولد و یه جعبه شیرینی گذاش حیاط،و رف فک میکرد با اونا خر میشم فردا پولشو میزنم ب حسابش

امروز رفتنی تهدیدم کرد گفت نیومدی برات بد میشه منتظر باش

فقط میخاد بترسونتت،تا الان ب خانوادت پشت کردی الان بهتره فقط بهشون ازامش بدی،ضعف نشون نده محکم باش

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...
برنمیگردم گلم رفتم امروز شکایت کردم گف تا ۶ ماه نفقتو نداد توافقی جدا میشی بهش گفتم بیا بریم تموم کن ...

این ادم روانیه حاده مشکلش 

میخواد بچه بندازه دامنت نقشه داره

هرگززززز 

فکن یه غریبه ست

اصلا جوابشو نده

خطتو عوض کن

توروخدا دختر

نگرانت شدم 

حیف تو و جوونیت 

به بابات فکر کن

گناه دارن خانوادت

حقشون این داماد الدنگ و مست و روانی نیست

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
فقط میخاد بترسونتت،تا الان ب خانوادت پشت کردی الان بهتره فقط بهشون ازامش بدی،ضعف نشون نده محکم باش

فقط از بابت بابام نگرانم بهش خیلی مدیونم میترسم چیزیش بشه

صب درو زدن مامانم باز کرد دید اونه کیک تولد و یه جعبه شیرینی گذاش حیاط،و رف فک میکرد با اونا خر میشم ...

پولشو نزن بابا دیونه نشی هههه ولش کن عین خیالت نباشه خودش خواسته گرفته تو ک نگفتی... پولاتو الکی خرج نکن

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
نترس اونجا تو دادگاه بگو تهدیدت میکنه 

اره میگم

این ادم روانیه حاده مشکلش  میخواد بچه بندازه دامنت نقشه داره هرگززززز  فکن یه غریبه ست ...

دقیقن اصلا نمیشناسمش از بس منو زده دستشو بالا میاره زود تو خودم جمع میشم دست خودم نیس ۱۷ سالمه ب اندازه ۱۰۰ سال زجر کشیدم از دست این ادم

پولشو نزن بابا دیونه نشی هههه ولش کن عین خیالت نباشه خودش خواسته گرفته تو ک نگفتی... پولاتو الکی خرج ...

اخ هرچی لباس برام خریده بود زد تو سرم طلا هارم ک مادرش از کیفم دزدیده بود