بچه ها دیروز تو تایپکم گفتم ک شوهرم اومد منو زد و رفت...
هستین بگم؟
سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد...داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر جوری شده برنگرد برگردی روزگارت بد تره هنوز بچه ای سنی نداری خودتو نابود نکن
اره دقیقن
سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد...داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
وای دختر چرا جوابش پیاماش و دادی میخواد با احساساتت بازی کنه تا دوباره رامش بشی ولی شما عقلانی باید ...
اره حالمو گرفته خیلی ناراحتم😞
این آدمباید از هر جایی بلاک شه شما وکیل بگیر کاراتو انجام بده و دیگه هیچچچچ وقت حتی سایه تم نبینه ...
برنمیگردم گلم رفتم امروز شکایت کردم گف تا ۶ ماه نفقتو نداد توافقی جدا میشی بهش گفتم بیا بریم تموم کنیم فردا گف ب شرطی میام ک دوتایی بریم تو تنها باشی گفتم نع من با مامانم میام گف باید تنها بیای وگرنع نمیام فک کنم نقشه داش
دلم بیشتر از شما برا پدرت سوخت،شما بچگی کردی ولی اون جورشو کشید.. متاسفم😔😭
الانم میکشه میدونی میترسم اونا ادمای خطرناکین میترسم این وسط چیزی بشه ما جز بابامون اینجا کسیو نداریم داداشمونم کوچیکه پشتمون فقط ب خدا گرمه