2777
2789
عنوان

شوهرم پیام داد و اومد دنبالم(همونم ک دیروز خونه بابام منو زد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1359 بازدید | 58 پست
اره گلم میدونم برادرش اومده میگ ببخشش دعوای زن و شوهری پیش میاد گفتم تحمل میکنی یکی بیاد تو خونت بزن ...

هر جوری شده برنگرد 

برگردی روزگارت بد تره 

هنوز بچه ای سنی نداری خودتو نابود نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر جوری شده برنگرد  برگردی روزگارت بد تره  هنوز بچه ای سنی نداری خودتو نابود نکن

اره دقیقن

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤

۲پا داری ۱۰تا دیگه قرض کن فقططط ازین ادم و ازین زندگی فراااار کن

خودتو سیاه بخت نکن

بزنه حامله ت کنه بیچاااااره ای

یه بخت خوب یه تحصیلات خوب یه زندگی خوب منتظرته فقطططط اینو هرچه سریعتر توافقی تموم کن مهریه و... هم نگیر ک سریع تموم شه فقط

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊

این آدم‌باید از هر جایی بلاک شه شما وکیل بگیر کاراتو انجام بده و دیگه هیچچچچ وقت حتی سایه تم نبینه

ببین اگر جدا شدی که هیچ ولی اگر نشدی و برگشتی یاد این حرفم بیفت که خودت رو بدجور بدبخت و سیاه بخت تا اخر عمر کردی. تمام

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊
وای دختر چرا جوابش پیاماش و دادی میخواد با احساساتت بازی کنه تا دوباره رامش بشی ولی شما عقلانی باید ...

اره حالمو گرفته خیلی ناراحتم😞

سال 9۵ خدا بهترین هدیه رو بهم داد..‌.داداش کوچولوم میدونستی قلب من فقط بخاطر تو میزنه؟؟میدونستی زندگی من توی صدات و وجودت خلاصه شده؟؟بمونی برام یکی یدونممم💋❤
این آدم‌باید از هر جایی بلاک شه شما وکیل بگیر کاراتو انجام بده و دیگه هیچچچچ وقت حتی سایه تم نبینه ...

برنمیگردم گلم رفتم امروز شکایت کردم گف تا ۶ ماه نفقتو نداد توافقی جدا میشی بهش گفتم بیا بریم تموم کنیم فردا گف ب شرطی میام ک دوتایی بریم تو تنها باشی گفتم نع من با مامانم میام گف باید تنها بیای وگرنع نمیام فک کنم نقشه داش

برنمیگردم گلم رفتم امروز شکایت کردم گف تا ۶ ماه نفقتو نداد توافقی جدا میشی بهش گفتم بیا بریم تموم کن ...

اگ تنها رفتی بدبختت میکنه ....حتما با پدرت برو 

دوستش دارم ؛مادرم را میگویم...
دلم بیشتر از شما برا پدرت سوخت،شما بچگی کردی ولی اون جورشو کشید.. متاسفم😔😭

الانم میکشه میدونی میترسم اونا ادمای خطرناکین میترسم این وسط چیزی بشه ما جز بابامون اینجا کسیو نداریم داداشمونم کوچیکه پشتمون فقط ب خدا گرمه

الانم میکشه میدونی میترسم اونا ادمای خطرناکین میترسم این وسط چیزی بشه ما جز بابامون اینجا کسیو نداری ...

خدا حفظش کنه،خدا بهش قوت بده

باز کن چند دکمه از پیراهنت،،،،،اندکی بو بکشم عطرِ تو را...