2777
2789

سلام ختم چهل نفره سوره یس هست به نیت تعجیل درفرج مولای غریبمون امام زمان عج وبرآورده شدن حاجات همه ان شاءالله میخواهیم چهل نفر باهم توی یک روز نفری یه دونه سوره یس بخونیم هرکس مایله لایک کنه تافردا آخرشب فرصت هست بخونیم 

التماس دعای فراوان 

حاجتی دارم چندین ساله نمیشه دعاکنین هرچه زودتربخیروخوشی جورشه ان شاءالله 

منم دعاگوی همه هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم خداخیرت بده حاجت رواان شاالله 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین

من میخونم ان شاالله

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

منم میخونم لطفا منم دعا کنید

الهی حاجت روا بشی 

منزلگه عشاق دل آگاه حسین است❤🍃۰ بیراهه نرو ساده ترین راه حسین است. از مردم گمراه جهان راه مجویید. نزدیكترین راه به الله حسین استتتتتتتتتت        💕حاجتم را بدهی یا ندهی، عاشقت می‌مانم، حسین جان    
سلام گلم خداخیرت بده حاجت رواان شاالله  اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین من میخونم ان شاالله

مرسی گلم ان شاءالله حاجت روا بشی وامام زمان عج یار و یاورتون باشه 

التماس دعا

مرسی گلم ان شاءالله حاجت روا بشی وامام زمان عج یار و یاورتون باشه  التماس دعا

فدات بشم ممنونم همچنین❤❤

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

سلام گلم خداخیرت بده حاجت رواان شاالله  اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین من میخونم ان شاالله

مرسی گلم ان شاءالله حاجت روا بشی وامام زمان عج یار و یاورتون باشه 

التماس دعا