2777
2789

رفتم معاینه چون ی دندونم خیلی درد داره تازه گف فک بالا سمت چپ اخریییین دندونم با دندون کناریش دندونای عقل رو سریع بکشم اخه کنار همن میترسم اصلا دهنم اونقد باز نمیشه چیکار کنم خیلی میترسم 

الان هزینه کشیدن دندون چقده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ققیمتشو درست نپرسیدم ولی دوتا رو باهم قرار بکشه

اهااا راسش من ی بار تجربه کشیدن داشتم فقط اون سوزنش ی لحظه نیش داره کشیدن درد نداره ولی الان دندون عقل رو قراره بکشم نمیدونم این چجوریه

اهااا راسش من ی بار تجربه کشیدن داشتم فقط اون سوزنش ی لحظه نیش داره کشیدن درد نداره ولی الان دندون ع ...

والا من اولین بارمه میرم دندانپزشکی اصلا نمیدونم چی در انتظارمه امیدوارم همه چی خوب پیش بره

تعلیقی😑😏✌🕊کاربر ۹۷ بودم 😌 نام بردن تعدادی از غذاها جرم است.باتچکر🤐

آره میشه شوهرم کشید

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
اره من دوتا عقل و باهم کشیدم ماه پیش دونه ای200 الان نمیدونم

دندون عقل دونه ای ۲۰۰😦😦😦😦

من مهرماه دو تا دندون کشیدم که عقل هم نبودن، دندون نیش بودن. برای ارتودنسی کشیدم دونه ای ۲۵۰ تومن

گفتن عقل ها گرون تره به گمونم

الانم عقلم داره درمیاد نمی تونم هیچی بخورم😫😫

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

نه سعی کن با هم نکشی. من چند شش ماه پیش کشیدم بالایی رو لحظه کشیدن دردی حس نمیکنی ولی بعد که میای خونه بی حسی میره دردش خیلی شدیده. مال من جوری بود انگار یه قسمت گلوم زخم شده بود و درد بدی داشت نمی‌تونستم آب دهنمو قورت بدم بعدم صورتم ورم کرد شدید. هزینه هم 500