2777
2789
عنوان

بین دو نفر موندم لطفا کمک کنید

949 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها

لطفا ازتون خواهش میکنم توی این موضوع بهم کمک کنید سر دو راهی سخت توی زندگیم موندم نمیدونم کدوم راه درست و کدوم غلط هست عمیقا احتیاج دارم با یکسری آدم مشورت کنم

موضوع از این قرار هست که یک آقایی از همکلاسی های قدیمم بعد از مدت ها سر و کلش توی زندگیم پیدا شده آدم خوبیه از نظر خونه ماشین و شغل تضمین شدست و از نظر سنی هم تقریبا ۶ سالی بزرگ تره
ولی هیچ حس خاصی بهش ندارم و برام کاملا یک آدم معمولیه گاها باهم صحبت می‌کنیم و اون هر دفعه از علاقش آینده صحبت میکنه
از اون طرف خودم درگیر یک عشق یک طرفه شدم که اصلا نمیدونم طرف با کسی هست یا نیست ولی هیچ جوره نمیتونم فراموشش کنم صداش نگاهش چشماش از ذهنم بیرون نمیره و داره آزارم میده رابطمون هم رسمی و دوستانست 

میخوام بدونم اگر شما بودید چیکار میکردید بیشتر از همه فکر میکنم بهتره که هر دو رو رها کنم و به زندگی و آینده برسم

از طرفی دلم آروم نمیشه و میگم شاید نتونم مثلش رو پیدا کنم …. ولی اگر کسی توی زندگیش باشه یا اصلا منو نخواد چی …😭😭

به اون یارو که دوسش داری پیش بده اگه قبول نکرد جفتشونو بزن دیوار😐😂

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه طرف می‌خوام بگم بهش بگو دوسش داری مدیون دلت نمونی اگه اونم گفت دوست داره دیگه جواب رد بده اگه اون پیشنهاد دوستی دادو گفت باهم باشیمو چیکار فلانه جواب اوکی بده به اونی که دوست داره مثل کسایی که دوست دارن کمه کم کم مهرش به دلت میشینه

عزیزم دنبال کسی برو که دوسش داری نه کسی که بهش علاقه نداری سریع پشیمون میشی بعد ازدواج انموقع راه برگشت نداری حتما به کسی دوست داری میرسب مد نظرت نشد حتما یکی میاد که عاشقش میشی

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
نمیتونم اخه توی محیط کاری هستیم و اگر جواب منفی بده برام بد میشه 

خب عزیزم با توجه به اینکه هر روز میبینیش خیلی سخته فراموش کردنش

چیزی که باید بدونید اینه که واقعا عقاید کسی برای کسی محترم نیست و هیچکس مجبور نیست سکوت کنه دربرابر هر عقاید غیر محترمی بلکه اون چیزی که قابل احترام هست شخصیت و هویت ادماست پس لطفا با این توجیه مسخره خودتونو متقاعد نکنید که عقاید و تفکر شما در امانه  i bet your jaw drop if you ever see me bitch😮‍💨🚶🏻‍♂️

اگه اونیکه دوسش داریو انقدر جراتشو داری که بهش بگی بکو و زیز زبونشو یه جورایی بفهم ببین چیه

من خودم عاشق همسرم شدم و بهش گفتم درصوریتیکه اون هیییییییچ فکری رو من نداشت اما من بهش گفتم و اون گفت مثل خواهرمی اما بعد شش ماه خودش پیام داد و گفت ذهنمو درگیر کردی و یکسال باهم بودیم و الان هشت ساله ازدواج کردیم و حتی الان حاضرم که بگم همسرم از من عاشق تره🥰❤