2777
2789
عنوان

کی شوهرش خیلی تمیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 83 پست

[QUOTE=272179175]من خودم خیلی تمیزم ینی بقولهه دیگران وسواس دارم هر روز خونرو جارو برقی میزنم و سرامیکارو طی میکشم ول ...[/QUOTE من سه تا دارم خونم انگارترکیده الان😆😆😆تازه خابیدن ازپارکینگ درد وکمردرد ودست درد دارم میمیرم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا خوب نیست هر چیزی به اندازه و درستش خوبه هم افراط و هم تفریط هر دوتا آزار دهنس شوهر من بخاطر ...

چنتا پسرداری چندسالشونه؟ پسرای منم شلخته آن خیلی 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
[QUOTE=272179175]من خودم خیلی تمیزم ینی بقولهه دیگران وسواس دارم هر روز خونرو جارو برقی میزنم و سرام ...

تازه خیلی جالبه خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم خیلی شلخته هم از نظر ظاهر خودش هم خونش منو میبینه با خونمو انگا ادم فضایی دیده😂😂😂😂

دوتا ۱۵ و ۱۱ سالشونه پسرام بازم ازشون بخوام جمع میکنن  من میترسم پس فردا ازدواج کنن زنشون بگه ...

شوهرت واسه شمام خسیسه یافقط واسه خودش اینطوره؟ من یکی ازنزدیکانم خسیسه درکت میکنم خیلی خیلی سخته زندگی باآدم خسیس آدمو روانی میکنه

تازه خیلی جالبه خانواده شوهرم مخصوصا مادرشوهرم خیلی شلخته هم از نظر ظاهر خودش هم خونش منو میبینه با ...

خخخخ مابرعکسیم پس البته من دیگه باوجود کارهای بچه ها انرژی تمیزکاری زیاد برام نمیمونه

شوهرت واسه شمام خسیسه یافقط واسه خودش اینطوره؟ من یکی ازنزدیکانم خسیسه درکت میکنم خیلی خیلی سخته زند ...

هم من هم خودش هم برا بچه هام هم برا کل عالم 

به شدت زندگی سختی دارم ولی بخاطر بچه هام موندم و زندگی میکنم خدا نصیب هیچکس نککه همچین ادمایی رو

هم من هم خودش هم برا بچه هام هم برا کل عالم  به شدت زندگی سختی دارم ولی بخاطر بچه هام موندم و ...

الهی آمین.. من بااینکه همسرم خودش خسیس نیست ولی اونی که میگم ازنزدیکانم خسیسه زندگی منم تحت تاثیر قرار داده خدا ازشون نگذره