2777
2789
عنوان

کی شوهرش خیلی تمیزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2285 بازدید | 83 پست
بیمارای روانی ۹۰ درصدشون قبول ندارن بیمارن و از نظر خودشون سالمن و بقیه سالم نیستن فقط باید بسازی&n ...

نه اصلا شوهر من خسیس نیست ولی یه جور دیگه مریضه 

امروز میگفت برنامه ریزی کن هر روز یه قسمت خونه رو برق بندازی دیگه حالمو بهم زده

شوهرم یه دوست داره اینجوریه بعد میومد براش درد دل می‌کرد که آره با زنم دعوام شده بعد شوهرم علت رو جو ...

وای شوهر منم همینه میاد کمد رو نگاه میکنه یه دفعه میبینم هر چی داخل کمد ریخته بیرون میگه مرتب بزار سر جاش 

یا داخل کشو بچمو میریزه بیرون که دوباره بچینم 

یا میگه کیفت چرا داخلش نامنظمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم یه دوست داره اینجوریه بعد میومد براش درد دل می‌کرد که آره با زنم دعوام شده بعد شوهرم علت رو جو ...

از نظر شوهرم من مریضم 

مامانم اومد خونمون یک هفته پیشم میگفت این مریض میکنه تو رو 

حتی بهم گفت ازش جدا شو 

واقعا خوش به حالت

نه اصلا خوب نیست هر چیزی به اندازه و درستش خوبه هم افراط و هم تفریط هر دوتا آزار دهنس

شوهر من بخاطر خساستش حموم فقط اب خالی میره اگه هفته ای یه بار سامپو بزنه قد یه نخود که کف نمیکنه همونو به بدنش میزنه وقتیم میاد بیرون همون لباسای کثیفشو میپوشه 

به شدت شلخته و کثیفه همیشه بوی گند میده همیشه همه چیزاش اینطرف اونطرف ولوئه

ما دیگه من تمیز میکنم میگه واسه چی تمیز میکنی واسه چی مرتب میکنی دوباره کثیف میشه یا میگه من میخوام دوبارهربپوشم نزار تو کمد یا نبر تو اتاق همیشه بحث داریم سر نامرتبیش 

تو خونمون فقط من همیشه همه وسایلم و لباسام سر جاشه شوهرم و پسرام اصلا رعایت نمیکنن نفسمو بریدن انقد گفتمو گوش نکردن

چای میریزن بدون سینی یا پیش دستی میچکه ازش میارن میخورن 

غذا میخورن همیشه سفره پره غذا و اب غذاس هر چی میگم قاشقتونو به لب بشقاب بکشین هبچ فایدهدای نداره 

یعنی هر روز دسشویی میشورم فایده نداره همیشه کثیفه

هر چی بخورن یه عالم آشغال میریزن بعدم همونحا میزارن دست نمیزنن که بردارن 

همیشه دنبال چیزاشون میگردن من باید بدم دستشون 

یعنی صبحا تا شوهرم بره سر کار و بچه ها برن مدرسه نفسمو میبرن

همه کارا رو میکنم از در میان تو میریزن و میخورن و میپاشن

نه اصلا شوهر من خسیس نیست ولی یه جور دیگه مریضه  امروز میگفت برنامه ریزی کن هر روز یه قسمت خون ...

عزیزم نگفتم خسیسه گفتم شوهر من بیماریش خساسته بیماری شوهر شما ocd یعنی همه چیز باید همیشه مرتب باشه و کوچکترین بهم ریختگی بهم میریزن توی نت بزن در موردش بخون در مورد پرسش و پاسخ ها بخون که دکتر ها جواب دادن راه حل پیدا میکنی 

شوهر من هم یه بیماری روانی داره که خساسته اون بحثش جداست

میخواستم منظورمو برسونم از نظرشون همه بیمارن و اونا سالمن قبول ندارن که بیمارن و باید درمان بشن فقط باعث عذاب اطرافیانشون میشن

نه اصلا خوب نیست هر چیزی به اندازه و درستش خوبه هم افراط و هم تفریط هر دوتا آزار دهنس شوهر من بخاطر ...

نه دیگه واقعا اینجورشم کلافه کنندست 

شوهر من از حموم میاد باید موهاشو اتو کنه به خودش برسه از اون طرفم به من گیر میده هر روز ازم میپرسه از خواب بیدار شدی موهاتو شونه کردی یا شب میپرسه مسواک زدی انگار بچشم 

روزی یکی دوبار کاملا لباس دخترمو عوض میکنه میدونی من یه شوهر عادی دوست داشتم که نرمال بود رفتارش نه شلخته بود نه وسواسی

از نظر شوهرم من مریضم  مامانم اومد خونمون یک هفته پیشم میگفت این مریض میکنه تو رو  حتی ب ...

اگه بچه نداشتی توصیه منم اول مشاوره بعد جدایی بود چون اینجور اخلاقا آدم رو روانی میکنه حق داری عزیزم 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
نه دیگه واقعا اینجورشم کلافه کنندست  شوهر من از حموم میاد باید موهاشو اتو کنه به خودش برسه از ...

بله گفتم که همیشه معمول و در حد تعادلش خوبه 

شوهر شما افراط در تمیزی و شوهر من به شدت تفریط

هر دو آزاردهنس

شما به اون خانوم گفتی خوشبحالت واسه همین این توضیحاتو دادم که هر دو وجهش آزار دهنس

بله گفتم که همیشه معمول و در حد تعادلش خوبه  شوهر شما افراط در تمیزی و شوهر من به شدت تفریط ه ...

من اگر  میدونستم شوهرم اینجوریه باهاش ازدواج نمیکردم متاسفانه دوران دوستیمون فقط یه مرد شیک پوش و مرتب رو دیدم  همیشه بوی عطر و کفش واکس زده و...فکرشم نمیکردم انقدر رفتاراش آزار دهنده باشه چون توقع داره من فقط خر حمالی کنم میریم فروشگاه فقط دوست داره شوینده بخره

من اگر  میدونستم شوهرم اینجوریه باهاش ازدواج نمیکردم متاسفانه دوران دوستیمون فقط یه مرد شیک پوش ...

منم اگر میدونستم اصلا باهاش ازدواج نمیکردم 

دیگه چاره ای جز زندگی نداریم بخاطر بچه هامون

اونا درمان نمیشن ما باید خودمونو تغییر بدیم تا بتونیم زندگی کنیم

مثلا من در دلمو بستم کور و کر شدم تا چیزی نخوام و اصلا بحث نمیکنم چون هیچ وقت پیروز نمیشم و فقط خونه متشنج میشه بخاطر بچه هام تحمل میکنم

ولی شما میتونه برعکس باشه

شما میتونی انجام ندی تا مجبور بشه خودش انجام بده بهش بگو برای من آزار دهنده نیست اگه آزارت میده خودت مرتبش کن خودت تمیز کن چون اگه اینطوری پیش بره از پا در میای 

من راهی جز این راهی که الان میرم نداشتم چون پول دست اونه و من هیچ پشتوانه ای نه مالی و نه عاطفی ندارم

ولی تو مسئلت فرق میکنه تو میتونی انجام ندی اولش ممکنه به شدت باهات بحث کنه مشاجره ولی کوتاه نیا تا مجبور بشه خودش انجام بده مثل وقتی که توی خوابگاه انجام میداده چون میدونسته کس دیگه ای انجام نمیده باید از شما نا امید بشه شما فقط در حد معمول کارتو انجام بده هر وقت میخواد افراط کنه جلوش وایسا بعدا میبینی بدون اینکه بهت بگه خودش انجام میده 

اینا درمان نمیشن چون اصلا قبول ندارن که مشکل دارن وقتی کسی قبول داشته باشه بیماره تلاش میکنه تا خودشو درمان کنه این طور ادما باعث بیماری اطرافیانشون میشن 

مطمین باش همینطور ادامه بدی هم از نظر روانی و هم جسمی آسیب میبینی

با به روانپزشکم مخفیانه مشورت کن و راه حل بگیر

منم اگر میدونستم اصلا باهاش ازدواج نمیکردم  دیگه چاره ای جز زندگی نداریم بخاطر بچه هامون اونا ...

من اگر انجام ندادم داد و بیداد تو خونه راه میندازه انقدر تکرار میکنه انقدر ایراد میگیره که میگم تمیز کنم فقط صداش بیفته 

هر کس یه جور باید بسازه