2777
2789
عنوان

مادرشوهرمو بهش جواب رد دادم

454 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها

من اقدامم و دو روز دیگه موعدمه حالا از دیروز کمردرد و دلدرد دارم و بیبی چکمم هاله انداخت

دیشب اخر شب هم یه لکه صورتی رو لباس زیرم‌ دیدم

از دیشب همسرم میگه استراحت کن تا روز موعدت ک دوباره بیبی چک بزنی منم دیگه دارم استراحت میکنم

ولی نمیخوام تا قطعی نشده مادرشوهرم اینا چیزی بفهمن چون ممکن هس اصلا باردار نباشم

حالا یه ساعت پیش زنگ زد ک یا شما بیاین خونمون یا ما میایم خونتون…

منم گفتم شرمنده من یه مقدار کمردردم انشاالله یه وقت دیگه حتما میایم

اصلا هم نگفتم شما بیاین 

فک کنم ناراحت شد چون خیلی سرد خدافظی کرد

ب نظرتون کارم اشتباه بوده؟

نمیتونستم ریسک کنم اخه 

خدایااا… گاهی نگاهی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن بابا خیلی هم خوب کردی

انقدر بدم میاد خودشونو میندازن 

نمی‌پرسن اول جایی نباید برین کاری ندارین؟

فقط دو تا راه جلو پایه آدم میذارن.نه عزیزم خیلی هم کار خوبی کردی 

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

نه کار خوبی کردی بی احترامی هم نکردی که بخواد ناراحت شه

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
ول کن بابا خیلی هم خوب کردی انقدر بدم میاد خودشونو میندازن  نمی‌پرسن اول جایی نباید برین کاری ...

همیشه همین کارو میکنن منم‌روم نمیشه بگم نه شما نیاین ما میام واسه همون ده بار انگار اونا میان خونمون یه بار ما میریم

هروقتم‌میاین شام و پذیرایی م اینجور چیزا هس

والا ما شانس نداریم همه بچه ها یکسره خونه باباهاشونن ما باباش اینا یکسره خونمونن

وقتایی ک میرم خونه بابام منتظر میشن برگردم بعد زنگ میزنن ما داریم میایم خونتون☹️

خدایااا… گاهی نگاهی💔
عزیزم اینجور مواقع بگو همسرت جواب بده  بعد از اینکه گفتی ما نمبتونیم بیایم یه کم گذم بگیر که د ...

متاسفانه همسرم سر کار بود اگه میبود ک عالی بود میگفتم خودش بگه نه.

تازه باز من ک اینجور گفتم قطع کردن باز زنگ زدن ب همسرم همسرمم گفته خانومم ناخوشه‌ فعلا نمیتونیم بیایم

اینجور ک میگه میدونم اونا باز با من دشمن میشن

کلا معتقدن من پسرشونو جادو کردم

خدایااا… گاهی نگاهی💔
همیشه همین کارو میکنن منم‌روم نمیشه بگم نه شما نیاین ما میام واسه همون ده بار انگار اونا میان خونمون ...

خدا به دادت برسه 

منم مثه خودتم عزیزم.مثلا روز عید یا شب یلدا همه جمع میشن خونه بزرگترا من باید بشینم خونه خونواده شوهر بیان اینجا.شوهر من تک پسره.حتما تو هم مثه منی🤦‍♀️

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔