2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پوستم خيلي حساس و خشك و دهيدراته و ملتهب شده بود

خيلي راه هارو امتحان كردم

اخرش يكار بسيار راحت و ارزون قيمت جواب داد

يه شب يدونه قرص ويتامين دي خوردم 

يه قاشق هم بابونه خشك و يه قاشق رازيانه رو هم باهم تو يه قوري يه استكان اب جوش ريختم دم كردم

يه ربع كه دم كشيد از صافي رد كردم گذاشتم يخچال خنك شد ريختم تو ظرف كوچيك اسپري و روي صورتم اسپري كردم خشك كه شد از روش موطوب كننده زدم خوابيدم

فرداش پوستم التهابش پنجاه درصد از بين رفت

چهار روز بعد خشكيش ٧٠ درصد از بين رفت

التهابش ١٠٠ درصد

چون پوستت دهیدراته اس شوینده ای ک استفاده میکنی باید فومی باشه ک زیاد پوستو خشک و کم آب نکنه مثل شوینده پوست چرب نوآکنه

آبرسانت باید درصد مرطوب کنندگی بالایی داشته باشه مثل آبرسان اِورین یا راکوتن 

ضدآفتاب هم اگه بافتش فلوئیدی باشه چه بهتر چون منافذ رو خفه نکنه مثل ضدآفتاب فلوئیدی مای/ ضدآفتاب فیوژن واتر پریم/ ضدآفتاب فلوئیدی نارنجی الارو 

(با توجه به بودجه آن یکی شو انتخاب کن)

برای منافذ اگه بخوای تخصصی تر بهش کمکی بکنی 

هفته ای یک بار اسکراب کن 

یک تا دو بار در هفته ماسک خاک رسی بزار مثل برند فریمن یا وارمی 

و نیاسینامید رو حتما تو روتینت بزار مثل بالانس / اوردینری/ ایرانی هم برایت مکس

چون پوستت دهیدراته اس شوینده ای ک استفاده میکنی باید فومی  باشه ک زیاد پوستو خشک و کم آب نکنه م ...

مرسی الان میخام تونر بگیرم و ابرسان .شویندم نواکنس ضدافتابمم احتمالا مای بگیرم. اما نمیدونم ابرسان و ترنر چی بگیرم. تونر فارماسی خوبه یا بادی شاپ؟ابرسانم سیمپل یا اوردینری؟ولی فقط میتونم یکیشو گرون بگیرم یا تونر بادی شاپ یا ابرسان اوردینری

مرسی الان میخام تونر بگیرم و ابرسان .شویندم نواکنس ضدافتابمم احتمالا مای بگیرم. اما نمیدونم ابرسان و ...

تونر فارماسی و بادی شاپ یکی از یکی قوی تره 

شما پوستتون همین الانشم دهیدراته اش اگه بخواین همین اول از چیزای خیلی قوی استفاده کنین بدتر هم میشه

برای روتین اولت ، اولویت باید برای آبرسانی و رفع دهیدراتگی پوستت باشه تا پوست قوام بگیره بعد برای کنترل چربی یا منافذ محصولات قوی سالسیلیک اسید دار یا تی تری استفاده کنی

من نظرم اینه ک فعلا آبرسان خوب بگیر ، هم سیمپل و هم اوردینری هر دوتاش خوبه فقط اگه اوردینری میگیری حواست باشه در کنارش یه مرطوب کننده قوی هم نیاز داره وگرنه چون سرمی هست از رو پوست تبخیر میشه و بدتر احساس کشیدگی میکنی 

سیمپل از این جهت خوبه ک هم آبرسانه هم مرطوب کننده