2777
2789

من دو تا پسر دارم دختر ندارم آرزو دارم رابطه ام با عروسام در آینده مثل رابطه مادر و دختری باشه ،،همون قدر صمیمی ،راحت ودلسوزانه وبی غرض باشه،،،ویژگی های یه مادرشوهر خوب از دیده شما عروس های قدیم و جدید چیه؟؟؟؟ارزو دارم پسرام تو زندگی شون با همسر شون تو آرامش باشن ،ومن از خوشبختی شون لذت ببرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه هر دو تاشون بخوان آره

ولی اگه فقط یه طرف بخواد فقط باید باج بده و تحمل کنه تا آخر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

شدنش که میشه ولی بستگی به هردوداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یکی می‌شناختم دقیقا عين شما

از جونش واسه دختره میداد 

ولی متاسفانه دختره پرو بار اومد و..... به مادر شوهر بیچاره 

هرچی ب حدش خوبه 

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

زیاد خونشون نری،اگه خونه کثیف بود غر نزنی خودت کمک کنی یا اگه نمیتونیم هیچی نگی،،به تربیت بچش گیر ندی،هرروز نگی برام غذا درست کن یا بیا خونمو تمیز کن،هرجا خواستن برن نری سوار باهاشون نری،😂😂😂

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

ان شالله. چرا نشه ؟ خودت خوب باش پسرهای خوبی هم ان شالله داشته باشی ، عروسهای خوبی هم برات پیدا میشه ان شالله

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

نه نقش ها و روابط تعریف شدست و جای همو پر نمی کنن هر کس جایگاه خودشو داره

به نظر من نه عروس دختر میشه 

نه داماد پسر نه دوست خواهر هر کی هم همچین ادعایی کنه دنبال چاپلوسیه

🌻💜🌻💜🌻

نه خب معلومه که  نمیشه 

مگه میشه بچه مردم بیاد مثل بچه خودتون بشه . 

بهترین کاری که یه مادرشوهر میتونه بکنه اینه که از جوانی برای پیرشدن خودش برنامه داشته باشه و بدونه با زندگی خودش چیکار کنه ، که آویزون زندگی بچه هاش نشه