2777
2789

ایشالله

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

سلام 

داخل تاپیکی که از اون خانوم دفاع کردم همه هرچی دوست داشتن به من گفتن حتی گزارش کردن که پست هام پاک شد تنها خانومی که فهمید حرف منو شما بودید و دفاع هم کردید چون وجدان بیداری داشتید میخوام کمکتون کنم مشکلتون رو نمیدونم اما دوای تمام مشکلات رو میدونم من یک استاد عارف دارم که خیلی به سمت خدا نزدیک شده اگر عکسش رو نشونتون بدم از فرم صورتش از چهره نورانیش از لباسهاش میتونید به راحتی تشخیص بدید چقدر مرتبه بالایی دارن ایشون و اینکه 65 سالشونه برای حل مشکلتون اینکارهایی که میگم رو انجام بدید یک شمع سفید متوسط خریداری کنید توی اتاقتون روشن کنید و این جمله رو بگید من این شمع رو برای شادی تمامی پیامبران و فرشتگان مقرب الهی روشن کردم بعد اونجا درخواستتون رو اعلام کنید به شمع دست نکنید تا خودش کامل اب بشه و خاموش بشه به هیچ عنوان خاموشش نکنید فردای اون روز به مدت 41 روز روزه ی سکوت بگیرید یعنی هیچ غیبتی تهمتی دروغی هیچی نگید به مدت 41 روز کلا سکوت کنید بعد از 41 روز همینجا نتیجه کار رو بنویسید من خودم میدونم نتیجش چی میشه اما شما برای دوستانتون بنویسید تا اونها هم انجام بدن و مشکلاتشون حل بشه موفق باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.