سلام
داخل تاپیکی که از اون خانوم دفاع کردم همه هرچی دوست داشتن به من گفتن حتی گزارش کردن که پست هام پاک شد تنها خانومی که فهمید حرف منو شما بودید و دفاع هم کردید چون وجدان بیداری داشتید میخوام کمکتون کنم مشکلتون رو نمیدونم اما دوای تمام مشکلات رو میدونم من یک استاد عارف دارم که خیلی به سمت خدا نزدیک شده اگر عکسش رو نشونتون بدم از فرم صورتش از چهره نورانیش از لباسهاش میتونید به راحتی تشخیص بدید چقدر مرتبه بالایی دارن ایشون و اینکه 65 سالشونه برای حل مشکلتون اینکارهایی که میگم رو انجام بدید یک شمع سفید متوسط خریداری کنید توی اتاقتون روشن کنید و این جمله رو بگید من این شمع رو برای شادی تمامی پیامبران و فرشتگان مقرب الهی روشن کردم بعد اونجا درخواستتون رو اعلام کنید به شمع دست نکنید تا خودش کامل اب بشه و خاموش بشه به هیچ عنوان خاموشش نکنید فردای اون روز به مدت 41 روز روزه ی سکوت بگیرید یعنی هیچ غیبتی تهمتی دروغی هیچی نگید به مدت 41 روز کلا سکوت کنید بعد از 41 روز همینجا نتیجه کار رو بنویسید من خودم میدونم نتیجش چی میشه اما شما برای دوستانتون بنویسید تا اونها هم انجام بدن و مشکلاتشون حل بشه موفق باشید