2777
2789
عنوان

چطوری با خیانت کنار بیایم؟

171 بازدید | 4 پست

سلام چطور میشه با خیانت کنار اومد؟ 

من با کسی نامزد بودم قرار بود ازدواج کنم ولی رفت خیانت کرد من هم جدا شدم 

الان مادرم میگه باید ازدواج کنی سنت داره میگذره بالای سی هستم ولی میگم وقتی الان جامعه اینطوریه تو کشوری زندگی میکنیم که قانونش اجازه میده به مردها برای ازدواج موقت یعنی مردها میتونن هزاران زن موقت داشته باشن و جرم محسوب نمیشه و یه کار نیک هم براشون حساب میشه و  تشویق میشن به ازدواج موقت یعنی دستشون بازه هر لحظه برای ازدواج های بعدی چه موقت چه دایم تا چهار همسر، یعنی قانون اجازه میده و حق طبیعیشون میدونه . ولی دیگه با پیشرفت فضای مجازی و دسترسی راحت تر مردها به زنها چجوری میتونیم قبول کنیم ازدواج رو و اعتماد کنیم به مردها، چون مردهای الان دیگه مثل مردهای قدیم مثل پدرانمون نیستن که فضای مجازی بلد نبودن شاید اونا هم تو این دوران بودن و دستشون انقدر باز بود همینکارو میکردن

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

هستن پدرانی که دستشون رسیده به فضای مجازی و بد لغزیدن

همه چی ذاتی هست مرد باید خودش بخواد وفادار و تک پر باشه 

کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهشو پیدا میکنه و نیاز به تایید قانون وشرع و عرف نداره...

فکر میکنید تو کشورهایی که این قوانین نیست خیانتی وجود نداره؟

درسته مردان خوب کم هستند اما نایاب هم نیستند...

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند

عزیزم این حرفت درسته که همه  چی فرق کرده  حتی وفاداری ها ،ولی کاریش نمیشه کرد و بخوایم و نخوایم مجبوریم تو این جامه کنار  همه جور آدمی زندگی کنیم  برای این زندگی کردنم باید همه چی طبق روال خودش پیش بره بخاطر یه اتفاق تلخ (خیانت نامزدت ) نباید این قدر به همه مردا بدبین باشی  نمیتونی تا اخر دنیا تنها بمونی که همه که مثل هم نیستن شاید مرد خوب و  قابل اعتماد کم باشه ولی هست  این قدر به خیانت نامزدت فکر نکن بگذر ازش وگرنه  زندگی کردن برات سخت میشه 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستن پدرانی که دستشون رسیده به فضای مجازی و بد لغزیدن همه چی ذاتی هست مرد باید خودش بخواد وفادار ...

تو همه کشورها خیانت هست ولی دو طرفه یعنی هم خیانت مرد جرم حساب میشه هم خیانت زن، مثلا کشور ترکیه که یه کشور مسلمان هست مرد نمیتونه بیشتر از یک زن بگیره چه دایم چه موقت یا اینکه اگر زنش بفهمه حتی در حد حرف زدن با زنی ارتباط داشته خیانت حساب میشه و دادگاه حق رو به زن میده و راحت طلاق گرفته میشه بخاطر جرم مرد ولی خب تو کشور ما جرم حساب نمیشه که هیچ.... 

بخاطر همین اینجا مردها وقتی وفادار می مونن به زنشون یه جور منت هم میذارن بخاطر وفاداریشون انگار وظیفه شون نبوده و بخاطر این زن که همسرشون هست روی حق طبیعیشون که داشتن روابط مختلف با جنس مخالفن پا گذاشتن در حالی که زن وظیفه ش اطاعت و وفاداری بی چون و چرا به شوهرشه در غیر اینصورت مجازات سنگینی از طرف قانون به سمت زن حواله میشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

تو همه کشورها خیانت هست ولی دو طرفه یعنی هم خیانت مرد جرم حساب میشه هم خیانت زن، مثلا کشور ترکیه که ...

همه مردها هم این مدلی نیستند....

اینجا هم زن ها خیانت میکنند...

و مردم ما راهشو پیدا کردند 

حق طلاق برای زن ها...

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند