2777
2789
عنوان

چجوری پس انداز کنم بیاید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 25 پست
هستیم گلم ماشینم نداریم تازه  برا اونه فشار میاریم

ننوشته بودی اجاره

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هستیم گلم ماشینم نداریم تازه  برا اونه فشار میاریم

عیبی نداره غصه نخور عزیزم خیلیا با داشتن چندتا بچه و مستاجری و بی ماشینی و کلی چیزای دیگ پس انداز کردن و بعد سالها جوابشو گرفتن شماهم میتونی، من همیشه میگم ادم حتی ماهی ۱۰۰ هزارتومن هم میتونه پس انداز کنه و بمرور متوجه رشد پول میشه،شماهم سعی ب اینا ک میگن پ چی بخورب گوش نده ادم مگه ۲۴ ساعت تو فروشگاهه و داره گوشت و برنج میخره ک بخورخ،شما تو خوراک و پوشاک قناعت کنید و ساده زیستی انجام بدین صد در صد میتونید حتی مبلغ ناچیز هم شده پس اندار کنید،زیاد رو مبلغ پس انداز فکر نکنید چون گاهی اتفاقی یهویی میوفته،وسیله ای از خونه خراب میشه یا عروسی دعوت میشین و یا هرچی نیاز به یک خرجه بزرگه شما اونارو انجام بدین و در کنارش هرچی در توان بود پس انداز کنید

اينكه ديگران چى در مورد من فكر میكنن،اصلا ربطى به من نداره🌸🍃🎈
عیبی نداره غصه نخور عزیزم خیلیا با داشتن چندتا بچه و مستاجری و بی ماشینی و کلی چیزای دیگ پس انداز کر ...

آدم بیست و چهار که تو فروشگاه نیست درسته اما واقعا چجوری میخواد با یک و پونصد تا آخر ماه خورد و خوراک رو تامین کنه به نظرم خورد و خوراک خیلی مهمتره چون بدن اگه ضعیف بشه هزارتا مریضی میگیره آدم. همون گوجه سیب زمینی پیاز هم اگه هفتگی بخره هفته ای 50هم بشه که بیشتر هم میشه تا آخر ماه میشه دویست گوشت و نون و باقی چیزا بماند

آدم بیست و چهار که تو فروشگاه نیست درسته اما واقعا چجوری میخواد با یک و پونصد تا آخر ماه خورد و خورا ...

بخاطر شرایطی ما خیلی خونه نیستیم برا اونه عزیزم 

کاش بدنم ضعیف شه خلاص شم از دست این اضافه وزن خخخ😐

بخاطر شرایطی ما خیلی خونه نیستیم برا اونه عزیزم  کاش بدنم ضعیف شه خلاص شم از دست این اضافه وزن ...

اهان گفتم نکنه خدای نکرده به خودت و شوهرت خیلی فشار نیاری عزیزم چون خیلیا رو دیدیم که برای خونه دار شدن اصلا به تغذیه خودشون و شوهرشون و بچه هاشون نمیرسن به نظرم لباس رو میتونی مناسب تر و به اندازه خرید کنی یا خرجای دیگه اما واقعا تغذیه چیزی نیست که آدم ازش بزنه مخصوصا شوهرت که سرکاره