2777
2789

سلام دوستان.من از نوجوونی به بعد به طور کل رفته رفته آدم خنثایی‌ شدم از نظر دین و اعتقادات (یه جورایی بی دین)اما به هیچ اعتقادی توهین نکردم.چند وقتی هست از دو تا از کارهام توبه کردم و به لطف خدا پایبند توبه م هستم.من و همسرم دلمون بچه میخواد اما متاسفانه همسرم اسپرم ضعیف داره و منم پلیپ تحت درمان هستیم.خیلی دلم شکسته چند وقته حرم امام رضا رو تو خواب میبینم یا مثلا میبینم رفتم برای عمل هیسترسکوپی که صدای نقاره خونی حرم رو میشنوم و صحن حرم رو میبینم و گریه میکنم.به دلم افتاده برم مشهد.شما بگید تعبیرش چیه آیا واقعا دعوت شدم؟آیا واقعا واقعیت داره؟تو رو خدا کمکم کنید

بنظرم برو

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذر کن بچه دار شدی پسر بود بزاری رضا دختر بود معصومه 💚🧡

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤
محاله از امام رضا چیزی رو از ته دلت بخوای و نده رفتی سلام منو ب آقا برسون

همه ائمه و اهل بیت صدامونو میشنون من ب همشون ارادت دارم 

خدا دوباره سرپاتون میکنه:) درست جلوی اونایی که زمینتون زدن💚                                                         مامان آوینا خانوم هستم🧡                                    بابی انت و امی یا اباعبدالله❤