پدرشوهرم موقع عقد گفت پنجاه تا سکه بهم میده یعنی صداق کرد توی سندازدواج هم نوشته شده حالا فوت کرده به نظرتون به شوهرم بگم پنجاه تا سکه منم از ارث بدن یا نه چیزی نگم زشته.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
اگه مهریت عندالمطالبه است هر زمان ک زن طلب کنه طبق اسلام واقعی باید بدن.ولی طبق اسلامی که ایناتعریف کردن برا مردا اگه بگی کلی به دل میگیرن وناراحت میشن ومیگن مگه میخای طلاق بگیری که اینطوری میگی