atiatiatikhanoom مدیر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 765 عنوان به نظرتون حقمو بگیرم یا هیچی نگم | مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 68 پست پدرشوهرم موقع عقد گفت پنجاه تا سکه بهم میده یعنی صداق کرد توی سندازدواج هم نوشته شده حالا فوت کرده به نظرتون به شوهرم بگم پنجاه تا سکه منم از ارث بدن یا نه چیزی نگم زشته. 1401/11/11 | 16:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
atiatiatikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 765 خیلی دوستانه به شوهرت بگو..و اینجوری عنوان کن که از دلسوزی برای پدرشوهرت داری میگی که دستش از دنیا ک ... باشه
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5782 عزیزم من همه کامنتا رو خوندم اینجور ک معلومه فامیلای ادمای بیچشم و رویی هستن اونی ک ب مادر خودش رحم نمیکنه تو چرا باید بکنی اصن سکه ها رو بگیر ی جا ی خونه ای چیزی کچیک بخر مادر شوهرت اونجا راحت برا خودش زندگی کنه
atiatiatikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 765 عزیزم من همه کامنتا رو خوندم اینجور ک معلومه فامیلای ادمای بیچشم و رویی هستن اونی ک ب مادر خو ... اره خوب فهمیدی خیلی بی چشم و رو و گدان حالا من میگم مطمئنم زورشون میاد.
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5782 اره خوب فهمیدی خیلی بی چشم و رو و گدان حالا من میگم مطمئنم زورشون میاد. زورشون بیاد از جیب خودشون نمیدن ک چطور وقتی خودشون گرفتن زورشون نیومده ب شوهرت بگو حرف پدرت بوده و حق منه و منم حق مو میخام بزار اول اون پاپیش بزاره
tutka عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5782 اره خوب فهمیدی خیلی بی چشم و رو و گدان حالا من میگم مطمئنم زورشون میاد. اینم بگم ک حق دادنی نیست گرفتنیه اگر ادمای خوب و مهربونی بودن ک میشد گذشت مال دنیاست ب پدر شوهر وفا نکرد ک ب کس دیگه ام بکنه ولی حالا ک اینطوره حقت و بگیر
momo56 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3739 به بقیه عروسا داده 😳😳چی؟کدوم عروسا.فک کنم اشتباه ریپ زدی چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
momo56 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3739 خیلی دلم پره هیچ کدوم مادرشونو نگه نداشتن چون خونه روستا بودن خونه های شهرش اجاره هست من بیچاره با س ... بااین احوالاتی که از برادرشوهرت گفتی بعیدمیدونم بتونی سکه هاتو بگیری اینا مادرخودشونو فدای پول میکنن.حالا زورتو بزن شاید پیروزشدی. چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید
atiatiatikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 765 😳😳چی؟کدوم عروسا.فک کنم اشتباه ریپ زدی منظرم این بود مهریه نیست تو شهر ما رسمه صداق بدن نمیدونم جز مهریه یا نه.گفتم به بقیه عروساش داده بوده
momo56 عضویت: 1400/09/08 تعداد پست: 3739 منظرم این بود مهریه نیست تو شهر ما رسمه صداق بدن نمیدونم جز مهریه یا نه.گفتم به بقیه عروساش داده بود ... آره رفتم کامنتا رو خوندم متوجه ی منظورت شدم .خب وقتی برا اون عروساشو داده شماچرا نگیری گلم.برو بگو حتما . چرانگران باشیم؟شایدهرگز پیش نیاید