2777
2789

خانوده ام نه از لحاظ مالی به من میرسن نه روحی

۲۱سالمه اما خیلی دارم اذیت میشم

هر روز سرکار میرم بلاستثنا تعطیلی ندارم کارم خیلی سنگینه کمرم همش درد میکنه شب میام خونه از درد گریه میکنم

از اون سمت اصلا تو زندگیم ارامش وجود نداره همیشه اعضای خانواده ام باهم دعوا میافتن هیچ کدوم چشم دیدن یکی دیگه نداریم همش بهم توهین میکنن فحش میدن پدرم که قشنگ پیش همه میشینه میگه ارزو میکنه منو ماشبن بزنه له بشم پدرم کار نمیکنه خونه است

مادرمم که هیچ وقت نه یه هزاری به من داد نه حتی بهم ابراز علاقه میکنه همه مادر ها بچه هاشون جانم صدا میزنن این همش میگه سرطان کوفت بهترین حالتش اینه ها بگه شب میام خونه از سرما یخ میزنم یه بخاری تو اتاقم یه بخاری نمیزارن از لحاظ مالی میگم دارم کار میکنم درس میخونم سختی میکشم الان تو این شرایط اقتصادی همه سختی میکشن هیچ کاری اسون نیست اما از نظر روحی چی من واقعا دوست دارم دوست داشته بشم بهم محبت کنن دارم با کلی از عقده بزرگ میشم همیشه عصبانی ام دلم میخواد یه زندگی جدید داشته باشم

عزیزم انشاءالله یه بخت خوب نصیبت بشه راحت بشی

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

بامشاور صحبت کن عزیزدلم 

مولا جان                                                                   جان مان به لب رسید!از بی‌راهه رفتن‌هاو نرسیدن. پاهایمان تاول زده! خسته از این راه‌های مبهم! و دویدن‌های بی‌مقصد... به تو پناه آورده‌ایم،راهی مان کن به راهت،که بیراهه ست غیرمقصددوست                                            تا امام رضا(ع)8 وامام جواد(ع) 9 باشد * بگذارید که هشتم گرو نه باشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن شما از ۱۸ سال گذشته یعنی به سن قانونی رسیدید پولی که درمیارید رو پس انداز کنید و خونه جدا زندگی کنید 

یادتون باشه ازدواج راه خوبی برای فرار از زندگی الانتون نیست

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

عزیزدلم بهت افتخار می کنم که انقدر محکم و مستقلی گلم همه ی ادم ها تنهان یعنی اول و آخر خداست که با آدم می مونه ...میگی اونا دوستت ندارن ...اهمیتی نداره تا وقتی خودت ..خودتو دوست داشته باشی و مراقب خودت باشی تا وقتی بدونی یکی اون بالاست که حواسش بهت هست ...باورکن خدا همیشه هواتو داره به موقع معجزشو بهت نشون میده تو فقط قوی باش به حرفشون اهمیتی نده ...درستو خوب بخون انشا..کاملا مستقل میشی اون ادمها هم امیدوارم به راه راست هدایت بشن...در هر صورت تو فقط به فکر خودت باش .💚💚💚💚

از من به تو نصیحت به خاطر فرار از وضع موجود به هیچ عنوان چشم‌بسته ازدواج نکن که بدبخت تر از بدبخت تر از بدبخت تر از همیشه همیشه همیشه فرار از خانواده و ازدواج با چشم بسته اوضاع را بدتر میکنه خیلی مواظب باش

مشاور ساعتی۲۰۰ تومن میگیره واقعا حقوقم در حدی نیست بتونم خرج کنم

زنگ بزن۱۲۳ رایگان مشاوره میدن🤔

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
بنظرم یه فرد ایده آل پیدا کن باهاش ازدواج کن تا از وضع نجات پیدا کنی

با این همه مشکلی که دارم به نظرم بزرگترین اشتباهم الان ازدواج کردن چون شرایط روحی خوبی ندارم بخوام با کلی عقده وارد یه زندگی جدید بشم گند میزنم