سلوی70سابق مدیر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 عنوان زیر شکمم خالی شده😦هفته۳۳ | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 17 پست چندروز پیش یدفعه حس کردم زیر شکمم کلا خالی شده و شل شده....جلو اینه ک نگاه میکنم اون پایین کامل نرمه و اویزون.هفته۳۳ام...چرا اینجوری شد یهو؟؟بچم چیشد؟؟ خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر 1401/11/11 | 15:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 بچه خب هی میره بالادیگه همش پایین بود! کلا گردی شکمم رو به پایین بود اصلا بالا نبود!حالا میبینی زیرش نرم نرمه اصلا افتاده شده... خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر
هیمالیااا عضویت: 1401/07/04 تعداد پست: 8669 همش پایین بود! کلا گردی شکمم رو به پایین بود اصلا بالا نبود! حالا میبینی زیرش نرم نرمه اصلا افتاده ... خب اون موقع پایین بود الان رفته بالا چون بزرگترشده بعد ۳۵ ام کم کم میاد پایین دوباره پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
سلوی70سابق مدیر استارتر عضویت: 1401/11/02 تعداد پست: 17061 خب اون موقع پایین بود الان رفته بالا چون بزرگترشده بعد ۳۵ ام کم کم میاد پایین دوباره من ترسیدم گفتم میشه کیسه اب کم بشه نفهمم!ولی خب هیچی مبنی بر نشتی ندیدم...توکل ب خدا خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر