2777
2789
عنوان

زیر شکمم خالی شده😦هفته۳۳

325 بازدید | 17 پست

چندروز پیش یدفعه حس کردم زیر شکمم کلا خالی شده و شل شده....جلو اینه ک نگاه میکنم اون پایین کامل نرمه و اویزون.هفته۳۳ام...چرا اینجوری شد یهو؟؟بچم چیشد؟؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

خب برو دکتر ببینه اینجا نپرس

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه جنین جابجا شده اومده بالا؟ تکوناشو کجا حس میکنی؟

حالا من ۲۴ هفته ام و از اینکه شکمم همیشه سفته و شل نیست نگرانم. 

چرا ما مادرا همش نگرانیم

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
خب بچه بالا اومده ديگه تقريبا الان رحم ١٢سانت بالاي نافه 

اخه دقیقا تا همون شب کاملا سفت بود!

ینی خودشو کشیده بالا؟؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

هرچی میگم میگه عادیه!

خب پس عادیه خواهر نگران نشو😊

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
طبیعیه بچه میره بالاتر تا جناغ سینه،، از هفته ۳۶ میاد پایین 

یهویی اینجوری شد!!

خدا مامانتون شفا بده ان شاءالله

ممکنه جنین جابجا شده اومده بالا؟ تکوناشو کجا حس میکنی؟ حالا من ۲۴ هفته ام و از اینکه شکمم همیشه ...

بچه تا به دنیا بیاد با همه چیزش نگران میشی... خدا سلامتی بده

ممکنه جنین جابجا شده اومده بالا؟ تکوناشو کجا حس میکنی؟ حالا من ۲۴ هفته ام و از اینکه شکمم همیشه ...

تقریبا همه جا کنار ناف تو پهلو بالا پایین!

نگران نباشیم ک مادر نیستیم...

شايد تااون شب انقباض رحمي داشتي ك زير شكمت سفت ميشده 

نه خداروشکر بیمارستان ک رفتم nstگفت هیچ انقباضی نیس.

ببین چجوری بگم گردی شکمم روبه پایین بود کاملا!