2777
2789

بچها من یه تصمیمی گرفتم نمیدونم از پسش برمیام یانه از امروز قراره برم پرستار یه دختر خوشگل که ۱۲ سالشه ولی مامانش گفت مثل بچه ۵سالست ذهنش کامل درمورد بیماریش توضیح نداد امروز قراره برم ببینمش و باهاشون حرف بزنم ببینن رفتار من با بچه چجوری و اینا من هیچ آشنایی بااینجوربچها ندارم میخواستم ازتون کمک بگیرم چجوری باهاش حرف بزنم چی بگم چجوری رفتار کنم

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای ببین من باهاشون کار کردم عاشقشون میشی یعنی انقدر که مهربونن 

اره خدایی خیلی معصومن ولی نمیدونم چجوری رفتار کنم چون مامانش میگفت یکی اومد اصلا بلدنبودبابچه حرف بزنه

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر
اره خدایی خیلی معصومن ولی نمیدونم چجوری رفتار کنم چون مامانش میگفت یکی اومد اصلا بلدنبودبابچه حرف بز ...

من میخوام روان شناسی کودکان استثنایی بخونم برای همین هفته ای ی بار رو میرفتم پیششون با بچه اتیسم کم توان ذهنی  سندوم دوان و اینا کار کردم . فقط مهربون باش باهاش در عین مهربون بودن ی جاهایی لازمه جدی رفتار کنی 

به ی سری از رفتار هاش اصلا نباید اهمیت بدی اگه اوتیسم هم بود چون اون رفتار رو فقط انجام میده که تو بهش توجه کنی 

حالا بری کم کم دستت میاد

تو نت هم سرچ کن کلیات دستت بیاد این بچه ها خیلی دوست داشتنی هستن  موفق باشی عزیزم

مرسی عزیزم دعا کنید برام باهام ارتباط بگیره 

من میخوام روان شناسی کودکان استثنایی بخونم برای همین هفته ای ی بار رو میرفتم پیششون با بچه اتیسم کم ...

مرسی عزیزم مثلا امروز رفتم بغلش کنم؟ چی بگم بهش

ببین تو بغلش نکن اگه فقط سندروم دوان باشه و کم توان ذهنی یا فقط همون کم توان ذهنی باشه  بدون شک خودش میاد بغلت میکنه 

ولی اگه اوتیسم هم داشته باشه اکثر بچه های اتیسم از بغل و لمس کردن بدشون میاد  

فقط خیلی صمیمی اسمشو بپرس و اینجور چیزا بعد خودتو معرفی کن

عاشق محبت هستن کسی خوب رفتار کنه باهاشون دوسش دارن .ولی خب ی قسمتایی هم صبر زیادی میطلبه وقتی ک لج میکنن و ووو.

دختر دایی من سی و خورده سالشه ولی ذهنش اندازه یه بچه هس .خیلی مهربونه منم خیلی دوس داره .چون محبتش میکنم .عادت های خاصش رو از مادرش بپرس .ک چی باعث لجبازیش میشه و چه موقه ها بد قلق میشه ک به سختی نخوری