2777
2789
عنوان

خانواده ام دوستم ندارن🙂

996 بازدید | 12 پست

سلام دوستای قشنگم🥺🤍من هیچکس ندارم که باهاش درد دل کنم،فقط میتونستم اینجا درددلامو بگم

راستش هیچ کدوم از خانواده ام من دوست ندارن🙂🥺من هر بار که این رفتارا میبینم قلبم میشکنه تو تنهایی خودم خیلی گریه میکنم،من خودم دوست دارم همیشه میگم خودم کنارتم ولی خودم که نمیتونم جای خانواده ام بگیرم🥲همیشه بهشون احترام میزارم هر کار میخوان با جون و دل انجام میدم و در اخر من بد میشم💔گاهی وقتا به خودکشی فکر میکنم گاهی وقتا میگم اخه من چه گناهی کردم جز این که هرچی میخواستن براشون انجام دادم من چیکار کنم اخه؟🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدانکنه مهربون🙂🥲🤍

فدااای سرت آنقدر خودتو قوی کن که نیاز نداشته باشی به کسی   

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

سلام هیچکی مثل مادرت دوست نداره اینو مطمعن باش مادرخالصانه بدون منت باتمام وجودش خواسته یاناخواسته عاشقته همه ی مادرااینطورن خودم مادرم ک میگم اگه دعوات کنه قهرکن بازم قلبن دوسستتت داره 

سکـــوت کــــن گاهی سبــــک نشـــی سنگـــین تــــری.. 
عزیزم ناراحت نباش خودتو قوی کن وقتی گریه ات می گیره حواس خودت پرت کن... 

اخه مگه میشه…دلم بدجور شکسته کلا لحن شون با من خیلی فرق داره اما وقتی خواهرم میاد کلی تحویلش میگیرن ولی حتی حاضر نیستن چیزی که من دارم میگم گوش بدن🙃🥲

سلام هیچکی مثل مادرت دوست نداره اینو مطمعن باش مادرخالصانه بدون منت باتمام وجودش خواسته یاناخواسته ع ...

🙂🙂🙂💔مادر….اتفاقا مقصر مامانم اگر باهام جلوی دیگران خوب رفتار کنه دیگرانم اجازه به خودشون نمیدن باهام بد رفتار کنن

اخه مگه میشه…دلم بدجور شکسته کلا لحن شون با من خیلی فرق داره اما وقتی خواهرم میاد کلی تحویلش میگیرن ...

اگه دوستت نداشتن کنارت نبودن توهم پیششون نبودی شاید ظاهراین قضیه رو میبینی باخودت اینطورمیگی اما تک تک بچه هارو ادم باعشق بزرگ میکنه بچه خودش خود ب خود بزرگ نمیشه گلم منم ب ظاهراونقدرمحبت نمیکنم اما قلبا تمام وجودمنن یه خارب چشم من بره اما تو پاشون نره ک قلبم ازجاکنده میشه توبرای تک تک خونوادت عزیزی حالا یکی کلامی بروز میده یکی بانشون دادن کاری عزیزم 

🙂🙂🙂💔مادر….اتفاقا مقصر مامانم اگر باهام جلوی دیگران خوب رفتار کنه دیگرانم اجازه به خودشون نمیدن ب ...

بگرد دنبال ریشه مشکلت عزیزم ببین کجای کارمشکل داره قضاوت نکن اگه همین مادرت یه روزی نباشه دلت برای همین کاراشم تنگ میشه 

بگرد دنبال ریشه مشکلت عزیزم ببین کجای کارمشکل داره قضاوت نکن اگه همین مادرت یه روزی نباشه دلت برای ه ...

مثلا برای فوش هایی که بهم میده؟برای سرکوفتایی که بهم میزنه؟

کاش من نباشم کاش خدا یه کاری کنه برام کاش هرچی سریع تر منو ببره پیشش