2777
2789
منم حس میکنم بو میده

مرغی که میخری مهمه تازه باشه، وزودبشوری و بسته بندی کنی، مرغ رو باپیاز فراوون تفت بده شعله کم بدون روغن ودرظرف روبگذار،بگذار ده دقیقه به همون حالت بمونه مرغ به اصطلاح اسیدی میشه و پیاز بوی زخم مرغ و میگیره،

کاربری قبلم معلق شد،من همون پر3  ام  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول آب پز کنم بعد سرخ کنم یا ن؟

مرغتو چ مدلی درست نیکنی یعنی با سس یا سرخ شده

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ببین من تایم دستم نیست خب،ولی مرغ و اب و ک گذاشتی رو گاز ده دقیقه ی ربع ک جوشید میپزه،ولی این ده دقیقه یک ربع و وقتی ک اب و مرغ در حال جوشیدن بودن تایم بکیر،بعدشم از قابلمه بزارشون بیرون یکم ک خشک شدن تو روغن سرخ کن در حدی ک طلایی بشن (زیاد سرخ نکن ک خیلی برشته بشه چون خشک میشه)بعد ک سرخ شدن مرغارو بردار از روغن و تو متهیتابه پیاز و سیر و تفت بده اگ دوس داشتی هویج و فلفل دلمه و ای و نواری برش بده بنداز تو تابه با پیاز تفت بخورن و ادویه های مورد نظرت و اضافه کن بعدی دونه گوجه خورد کن توش بعد ی قاشق رب تفت بده رنگش ک باز سد مرغات و بریز توش ی لیوان اب بریز درش و بزار بعد ده دقیقه ک جوش افتاد کمش کن خوشگل میپزه اب لیمو هم حتما بزن

چ جالب ندیده بودم اینجوری باید امتحان کنم

رو پیاز بزار مرغتو‌ هرادویه ای ک دوس داری بزن ،حتی پودر سیرم میتونی بزنی و دوتا قاشق رب،بعدشم که مرغت پخت ،میتونی آب مرغو سوپ کنی یا همینجوری با برنج کنار مرغت سرو کنی

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️