2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول آب پز کنم بعد سرخ کنم یا ن؟

من اول آبپز میکنم و ادویه کامل و یه قاشق رب میزنم ،میزارم قشنگ آب پز شه تا یکساعت و نیم دوساعت،بعد وقتی دیدم مرغ نرم شده ،سرخش میکنم ،،

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 

مامان من اول یکم میزاره مرغ حالت سرخ با یک تا دو تا پیاز بشه در حد چند دقیقه بعد پاپریکا و هفت ادویه ‌و یدونه فلفل دلمه و اضافه میکنند و یکم همه رو باهم تفت میدن بعد از جوش و رب و نمک فلفل میزاره مرغ. حالت آبپز بشه تو این آب ( مرغ رو در میاره میزاره تو فر حالا سرخ میشه و خوشگل. آب مرغ ام میاره سر سفره ، جدا خورشت آلوچه و قیسی ام با یکمی سرکه و شکر و رب انار درست می‌کنه خوشمزه میشه 😋

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️
منم حس میکنم بو میده

۵ دقیق با شعله زیاد با یه قاشق کوچیک نمک و چند تیکه پیاز بجوشون.آبشو بریز بیرون دیگه بو نمیده

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

دم بزار عزیرم

من کامل سرخ می کنم بعد که می زارم با سس بپزه دم کنی میزارم آبم زیاد نمی ریزم شعله متوسط به پایین خیلی عالی میشه

مامان خانم مهندس و آقای دکتر هستم.عاشق خدا,طبیعت,موسیقی,شعر و ادبیات ام  

منم هر وقت اول سرخ میکنم بعد میپزم باید بیشتر بزارم بپزه ولی ابپزش کنی بعد سرخ هم خوشمزه تر میشه هم بهتر پخته میشه

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
اول آب پز کنم بعد سرخ کنم یا ن؟

مرغ رو با آب و پیاز و زردچوبه و ادویه مخصوص مرغ و سه عدد برگ بو ، بذار حدود دو ساعت بپزه

چنگال رو فرو کن داخلش که مطمئن بشی مغزش پخته، بعد آبکش کن و سرخ کن

من گاهی مرغ رو با ادویه و پودر سیر و اویشن سرخ میکنم ،تو ظرف جدا پیاز داغ ادویه کمی رب گوجه تفت میدم ی لیوان آب میریزم جوش ک اومد مرعا رو میچنم توش ،فلفل دلمه و هویج هم میریزم ،درش رو میزارم با شعله خیلی کم یک ساعت و نیم تا بپزه جا بیوفته

ادویه ها هم جوز هندی ،زردچوبه ،اویشن ،فلفل قرمز ،خیلی کم زنجبیل ،میخک

🥰

من قبل پخت . مرغو با فلفل دلمه پیاز و زعفران میذارم استراحت کنه چند ساعت داخل یخچال. بعد ب بدن مرغ نمک زردچوبه میزنم،

داخل روغن سرخش میکنم میذارم کناربعد براش سس درست میکنم آب میریزم و اجازه میدم بپزه. با خلال دندون میزنم بهش چک میکنم پخته یا نه.

خدایا مارو معرفتت خیلی حساب کردیم. دشمن شادمون نکن💓