2777
2789

بچه ها من وادری بودم واسه یه بار تو عمرم تصمیم گرفتم پوششی که دوست دارمو بپوشم 

بزارید بگم تیپم دیشب چجوری بود کتونی سفید شلوار گشاااااااااد هودی گشاااااد یا پافر تا رو زانوهام جلومم بسته ین مقنعه حجاب و کلاه و شالگردنم پیویده بودم دور خودم با ماسکم تنها چیزی از من دیده میشپ دستام و چشام بود

یهو پسره رد شد گفت اووووف چه ک.ی

احساس خراب بودن دارم از خودم بدم میاد اخه تا وقتی چادری بودم کسی چیزی نمیگفت 

نمیدونید از بغلم رد شد و با یه لحن چندددددش وارانه و چشمای هرزش اینو گفت من اون لحظه خفه شدم در صورتم زبونم کلاسه متره ولی تو این مواقع فقط سکوت و بغد چند دقیقه از بهت در اومدم گریه

هجده سالمه زورم از این میگیره پسره مطمئنا نزدیکای سن خودم شایدم یه سالی بچه تر 

اوف چکار کنم!حالم داره بهم میخوره

اینا پشه ماده هم ببینن همینن بیشرفا

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خواستم بگم اون پسر هیز حتی اگر جعبه یخچالم تنت بود اینو میگفت 

ذات بد نیکو نگردد

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

پسرا اکثرا کرم دارن ربطی ب پوششم نداره 

ممکنه محجبه باشی تیکه بندازن 

ممکنه بی حجاب باشی چیزی نگن 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

کاش خانواده ها کمی هم به تربیت پسراشون بپردازن تا محدود کردن دختراشون

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!

گاهی ربطی ب پوشش هم نداره من چادر سرم میکنم ماسکم میزنم چیزی معلوم‌نیس از هیکل و چهره م با این حال متلک میپرونن بعضیا کلا مریضن فقط میخوان ی چیزی گفته باشن

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..

چرا حس میکنم قصدت از تاپیک یه چیز دیگست؟ پوشش چیزی نیست که بر اساس گفته ها و طرز فکر دیگران انتخاب کنیم . ما باید ببینیم تو چه پوششی خودمون به خودمون علی رغم حرف و حدیث بقیه چه حسی داریم . شما که بی شرفی یکی دیگرو به پوشش خودت تعمیم میکنی و با کار اشتباه اون خودتو ملامت میکنی چادری بمون . ولی اینجوری با آب و تاب تعریف نک که یه عده احمق بیان بگن آره حجاب ال بل