2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم جریان تاپیکت چی بوده ولی به نظرم شوهرت تصمیم منطقی تری گرفته بچه دار شدن هزار جور امادگی می ...

وضعیت مالیمون خوبه پسرمم دلش خواهر یا برلدر میخاد همش میگه تنهام نمیدونم چرا میگه نه

وضعیت مالیمون خوبه پسرمم دلش خواهر یا برلدر میخاد همش میگه تنهام نمیدونم چرا میگه نه

خدا خیرت بده بچه رو تو این مملکت بیچاره نکن یکی داری بسه - دیوانگیه حتی داشتن یه بچه با این شرایط اقتصادی - من دیروز شهر لوازم خانگی بودم مخم سوت کشید از قیمتا گفتم طفلی دختر دارا 

وقتی یکی اومد دومی هم باید بیاد البته این برای کسانی هست که وضع مالی خوبی دارن . الان من چند تا دوست دارم که تک‌فرزند دارند سنسون شده ۴۰ سال و همه پشیمون از اینکه چرا یکی اوردن. چون بچه بزرگ شده رفته پی زندگیش اینها تنها شدن 

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹