2777
2789
بچه رو مگه برای از تنهایی درآوردن میارین؟خب این دومی هم بزرگ میشه و میره بعد باید سومی رو بیاری که!! ...

والا ماها که تازه دهه شصت و هفتادی هستیم همه فوقش هفتگی سر بزنیم 

چه برسه به بچه های دهه چهارصدی

وقتی یکی اومد دومی هم باید بیاد البته این برای کسانی هست که وضع مالی خوبی دارن . الان من چند تا دوست ...

مگه بچه برای پرکردن تنهایی پدر و مادر؟!

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این حرف من نیست حرف دکتر هلاکویی اگه باهاش آشنایی داشته باشی...ایشون میگه هیچ وقت بچه دوم   ...

دوست عزیز با کمال احترام به شما دکتر هلاکویی اگه فهمیده بود نمیزاشت سه دفعه زندگیش بهم بخوره

وخدایی که بشدت کافیست                                                                     ماکوچیکا خدامون بزرگه  
دولتی ها که الان پول نمیدن...مگه اینکه پست داشته باشه...دولتی خیلی بدن 15 بیشتر نیست

شما فرض کن ۱۵ همون بنظرم خقوق بدی نیس ینی شما بااین مقدار نمیتونید ماهانه سر کنید 

یدونه چهار ماه نه که خیلی کمک حاله خیلی شوهر خوبیه نه که زندگیمون گل بلبه  از الان میگه دو سالش ...

منم شوهرم مشکل عصبی داره و بخاطر همین منم میگم راس میگه یه بچه کافیه برامون

من تاپیکت دیدم  فکر کنم چون اکثرا اومده بودن گفته بودن بچه دوم نیار گزارش زدن ترکوندنش چون سی ...

اره چند روز پیشم داشتم یه تاپیک میخوندم خانومه گفته بود کلا بچه نمیخواد وضعشه خوب بود خیلیام گفته بودن کار خوبی میکنی هیچ دعواییم نبود داشتم میخوندم یهو دیدم ترکید تاپیک

ماشالله 🌹

شوهرمنم دولتیه استخدامی معدنه ماهی۱۸همکاراش که سابقه کاری بالاتر دارن روی ۲۰_۳۰حقوقاس

خب 20 تومن زیاااااده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من هر روز به شوهرم میگم حقوقت کمه 

20 میلیون میشه معاادل 400 دلار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!تروخدا یکم فکر کنید

شما فرض کن ۱۵ همون بنظرم خقوق بدی نیس ینی شما بااین مقدار نمیتونید ماهانه سر کنید 

با این حقوق واقعا نمیشه زندگی با رفاه و اینده ی تضمین شده حداقل از نظر مالی برای بچه ساخت

بچه ماشین میخواد سرمایه ی کار میخواد شهریه دانشگاه میخواد خونه میخواد 

🏃🏻‍♀️

شوهرم کارش سختی کار داره و خطرناک کلا ۲۰ساله بازنشست میشه حقوقشم خوبه 

اگه مخالفه نیار

چون هرچی بشه تو رو مقصر میکنه

من که گفتم وقتی التماسم کرد برای بچه دوم شاید بیارم 

فعلا که صدرصد مخالفه

خب 20 تومن زیاااااده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من هر روز به شوهرم میگم حقوقت کمه&nb ...

عزیزم ینی شما ماهانه خرجتون بیشتر از بیست میلیونه ؟؟..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب 20 تومن زیاااااده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/من هر روز به شوهرم میگم حقوقت کمه&nb ...

ببخشید ولی تو این وضع صد میلیونم کمه اینجوری بخوای فکرکنی افسرده میشی ،هرروز قیمتا بالاتر میره بخوای اونجوری فکرکنی باید بمیریم فقط😐زندگی نمیادکنی😐

پسر من واقعا تنهاس دلن براش میسوزه همش میگه همه احی یا داداش دارن من چرا تنهام 

ببین عزیزم من تاپیک قبلت رو کامل خوندم 

شوهرت دوبار مجبور به سقط کرده شما رو و اینجوری که گفتی رفتارش خشن هست و ترک هم هست با تمام این چیزهایی که تعریف کردی من بودم دیگه اصرار نمیکردم بهش 

من خودمم دومی رو نیاوردم چون شوهرم مخالف بود الان هم دیکه پسرم بزرگه نازایی ثانویه هم گرفتم ولی خوب شوهر من یه آدم فوق العاده مهربون و صبور هست 

به نظر من تا صد در صد راضی نشده دومی رو بیاری خودتو بیچاره کردی سنت هم زیاد نیست صبر کن شاید دوسه سال دیگه راضی شد 

اگه مخالفه نیار چون هرچی بشه تو رو مقصر میکنه من که گفتم وقتی التماسم کرد برای بچه دوم شاید بیارم& ...

مخالف باشه ک اصلا نمیارم امروز قراره باهاش صحبت کنم اخرین حرفامو بزنم اگه گفت نه کلا بیخیال میشم 

آخه گلم اگه منظورت از زندگی فقط گذران روزها و شب هاست آره میشه.با 5 تومن هم میشه...ولی اینکه هیچ پیشرفتی نمیشه کرد توی زندگی با این درآمدا....تازه من فقط قسمت مالیش رو میگم بقیه اش هیچی....خودتون بهتر میدونی چی بگم والا