2777
2789
عنوان

قرص ال دی کی اطلاعات داره

296 بازدید | 10 پست

خواهش میکنم هر کی بلده راهنمایی کنید از ماه پیش شروع کردم به خوردن  همیشه سر ساعت نخوردم  یه وقته ساعت ۱۱و نیم شب و یه قت ۱۲ شب و بعصی شب ها ساعت یک شب  ولی هر بار که   رابطه کنترل نشده داشتم قرص اورژانسی خوروم یعنی ماه پیش ۴ بار اورژانسی خوروم   الان پریودم و  از دیشب موقع قرص خوردنم بود دوباره شروع به قرص خورون کردم  خواهش میکنم بگید اگه سر ساعت مشخص نخورم باردار میشم ؟

الهی وربی من لی غیرک یاغیاث المستغیثین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازه سرساعت مشخص نخوری فایده نداره  گوشیت زنگ بزار همون ساعت مصرف کن

از این ماه دو باره بلید هفته اول جلوگیری دیگه هم داشت یا نه فقط ماه اول ؟

دو سه ساعت اختلاف اشکال نداره درضمن قرص اورژانسی فقط یک بار درماه جواب میده نه۸۰۰بار وسالی ۲ ...

عزیزم من تا دو ماه پیش ای یو دی داشتم اصلا  راجع به قرص  اطلاعاتی ندارم ۱۲ روز بعد از قرص ال دی که رابطه  دا شتم از ترسم هم ال دی هر شب خوروم هم اورژانسی دو تا بارداری پشت هم داشتم از بارداری دوباره میترسم   منتظرم دکت اجازه بده برم ای یو دی بذارم

از این ماه دو باره بلید هفته اول جلوگیری دیگه هم داشت یا نه فقط ماه اول ؟

هفته اول رو جلو گیری طبیعی کن 

ولی قرص اورژانسی نخور پدر تخمدان ها رو در میاره 

من خودم ی سال دو بار خوردم شدیدا دچار تنبلی تخمدان شدم 

عزیزم من تا دو ماه پیش ای یو دی داشتم اصلا  راجع به قرص  اطلاعاتی ندارم ۱۲ روز بعد از قرص ...

اورژانسی خیلی مضره تو گوگل بزن بخون

بدنتو نابودنکن

من کل عمرم یه بار اورژانسی خوردم 

کاربری سال ۹۸🤍❤️لایکم نکن گل
عزیزم این قرص ها رو به هیچ عنوان استفاده نکنید عوارض بسیار بدی داره از روش های پیشگیری دیگه استفاده ...

خیلی ببخش همسرم زو د ان  ز ا  له  طبیعی نمی تونه با ک ان هم یه مدت داشتم کلا از رابطه سرد شده بود میگفت نمیخوام با کا  ن خسته شدم میگم برو وازکتومی کن زیر بار نمیره مجبورم خودم به فکر باشم