2777
2789

ما سال ها پولمون رو گذاشتیم تو بانک به صورت سپرده بلند مدت و الان خیلی بی ارزش شده میخوایم برای قرعه کشی ایران خودرو به حساب وکالتی بریزیم تا ماشین بخریم چون به شدت نیاز داریم بهش.اگه ماشین هم نشد طلا به نظرتون کار درستیه؟سپرده ها هم با مبالغ مختلف و به صورت بلند مدتن پدرم آدم ریسک پذیری نیست واسه همین این همه مدت تو بانک بودن و الان هم به خاطر ضرری که با زودتر از موعد برداشتنشون می خوریم مخالفه.ارزش داره برای ایران خودرو این کارو بکنم؟آخه با این روندی که من میبینم سال بعد پراید مدل 80 هم نمیشه خرید

حتما یه چیزی بخرید باهاش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

چقدره پولتون؟ 

پول سپرده کردن اشتباه محضه 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپرده بانکی بنطرم بدترین راه سرمایه گذاریه چون پول روز بروز از ارزش میفته سودی هم که میدن ناچیزه 

طلا گزینه ی بهتریه ما هم چند سالی یک مبلغی داشتیم تا چند ماه پیش به شوهرم گفتم ببندیم بریم سکه بخریم از وقتی خریدیم دوبرابر شد 

حالا بانک میخواست ماهی چندرغاز پول بده

چقدر ضرر ؟  بنظرم کار درستیه . پول ارزشی نداره والا ..

منم همینو میگم.تا آخر سال چند مرحله قرعه کشی میذارن با این شرایط احتمال برنده شدن زیاده.نشد هم طلا می خریم که از ارزش نیفته