ما سال ها پولمون رو گذاشتیم تو بانک به صورت سپرده بلند مدت و الان خیلی بی ارزش شده میخوایم برای قرعه کشی ایران خودرو به حساب وکالتی بریزیم تا ماشین بخریم چون به شدت نیاز داریم بهش.اگه ماشین هم نشد طلا به نظرتون کار درستیه؟سپرده ها هم با مبالغ مختلف و به صورت بلند مدتن پدرم آدم ریسک پذیری نیست واسه همین این همه مدت تو بانک بودن و الان هم به خاطر ضرری که با زودتر از موعد برداشتنشون می خوریم مخالفه.ارزش داره برای ایران خودرو این کارو بکنم؟آخه با این روندی که من میبینم سال بعد پراید مدل 80 هم نمیشه خرید
نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
منم همینو میگم.تا آخر سال چند مرحله قرعه کشی میذارن با این شرایط احتمال برنده شدن زیاده.نشد هم طلا م ...
منم اینکارکردم البته حساب سپرده کوتاه مدت بازکن واونومعرفی به بانک کن لااقل این چندروز زیادضررت نشه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
منم اینکارکردم البته حساب سپرده کوتاه مدت بازکن واونومعرفی به بانک کن لااقل این چندروز زیادضررت نشه
یعنی همشون بردارم و تو بانک صادرات سپرده کوتاه مدت کنم و تبدیلش کنم به حساب وکالتی و به ایران خودرو معرفی کنم؟من یک حساب بانک صادرات دارم که کارت بانکیم بهش وصله همونو میشه سپرده کوتاه مدت و وکالتی کرد؟شما انجام دادین؟ببخشید خیلی سوال شد🥺♥️