2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تخصصی ها پیش نیاز دارن هنوز خیلیشو نخوندم باید بخونم دیگه 

اخه میگی کلا عمومی😑

عمومی شامل ورزش و احکام و دینی و اینا میشه

بقیش تخصصی محسوب میشن ک پیش نیازن واسه تخصصی های بالا

ا لحاظ این که بفهمم اصلا متونی که میخونم رو

ببین یه چیزی که باید بدونی اینه زبان بیشتر حالت خودخوان داره

یعنی تا خودت نری دنبالش ، کتاب زبان اصلی نخونی، فیلم نبینی، آهنگ گوش ندی نه تو ذهنت تثبیت میشه نه اون علمی که داری برات قابل استفاده میشه 

خودت باید اضافه تر از دانشگاه براش تلاش کنی 

تاریک ترین لحظات شب درست قبل از طلوع خورشیده... مشاور کنکور
اخه میگی کلا عمومی😑 عمومی شامل ورزش و احکام و دینی و اینا میشه بقیش تخصصی محسوب میشن ک پیش نیازن ...

شاید پایس 

چون الان واسه ماهم از ۲۰ واحد کلا ۴ واحدش تخصصی بود بقیش پایه و عمومی بودن اما پیش نیاز درس های تخصصی ترم های بعدی هستن

اخه میگی کلا عمومی😑 عمومی شامل ورزش و احکام و دینی و اینا میشه بقیش تخصصی محسوب میشن ک پیش نیازن ...

نه دروس پایه هستن مثلا بهرشته ام هیچ ربطی ندارن ولی تا نگرانم نمیتونم درسای دیگمو بردارم

♡~God knows the best
ببین یه چیزی که باید بدونی اینه زبان بیشتر حالت خودخوان داره یعنی تا خودت نری دنبالش ، کتاب زبان اص ...

با قسمت زبانش  اوکیم با این که مفاهیم رشته امو نفهمم اوکی نیستم!چون میدونی مثلا فرض کن من هیچ ایده ای ندارم از ریاضی بعد تازه بخوام به انگلیسی بخونمش!؟

♡~God knows the best
با قسمت زبانش  اوکیم با این که مفاهیم رشته امو نفهمم اوکی نیستم!چون میدونی مثلا فرض کن من هیچ ا ...

دیگه هر رشته ای واحد هایی داره که اینجورین 

سعی اینجور چیزارو صرفا پاس کنی تمرکزت رو بذار رو چیزهایی که برات مهمن