2777
2789

انگار بچه هارو از خونه بابام آوردم، هیچ کاری هیبییچ کاری نسبت به بچه هارو به عهده نمیگیره، بهش میگم صبح ها بچه هارو ببر مدرسه، من یخ میزنم تا برم، قبول نمیکنه.. مخصوصا یه رب به هفت می‌ره که بچه هارو نبره، میگم یه روز تو ظرف چاشتشون رو آماده کن نمیکنه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از صفر تا صد انداخته گردن من. درس و مشقشون، تربیتشون، رفت و آمد به کلاس های متفرقشون. خریداشون آرایشگاه، جلسات مدرسه... همه و همه... خیلی از دستش کفری ام... حاضر نیست یک دقیقه برای بچه ها کاری بکنه.. فقط هوای دخترمو تا حدودی داره،پسرا که هیچی.. اصلا انگار بچه هایش نیستند

از اولم نمیکرد؟منم الان دخترم چهارسالش کمک نمیکنه   فکنم بعدانم همین باشه   واس همین دیگه ...

از اول همینطور بی خاصیت بود.. ها چی میگم میگه تو مادری تو مادری.. امروز سر بردن بچه ها باهاش یه دعوایی کردم که نگو... ولی بدو گازو گرفت رفت .. خودم بردمشون

از صفر تا صد انداخته گردن من. درس و مشقشون، تربیتشون، رفت و آمد به کلاس های متفرقشون. خریداشون آرایش ...

شوهر منم همینه تا موقعی که بچه ها کوچیک بودن مرز بود اصلا نبود حالا هم که بزرگتر شدن بازم همه کاراشون باخودمه نمیدونه الان کلاس چندمن 🤦🏻‍♀️سه تا پسر دارم وقتی هم که خونس خابه

از اول همینطور بی خاصیت بود.. ها چی میگم میگه تو مادری تو مادری.. امروز سر بردن بچه ها باهاش یه دعوا ...

مدلشونه  هر کارم کنی همینن   تو جاهای دیگه توام کوتاهی کن تا یجوری بخودش بیاد

برا منم همینطوره،،،،فقط تو دعوا کردن بچه ها ب بهانه ی تنبیه و تربیت خوب همکاری داره ،،،بقیه موارد تک ...

خیلی سخته .. اینم هر موقع بهش میگم بچه هارو ببین یا اذیت میکنند، فقط دست به کتکش خوبه.. بعد عصبانی میشم میگم چرا میزنی،میکه تو گفتی..در صورتی که من  گفتم باهاشون صحبت کن.. مخصوصا پسر بزرگم

مدلشونه  هر کارم کنی همینن   تو جاهای دیگه توام کوتاهی کن تا یجوری بخودش بیاد

آخه چه جور کوتاهی کنم.. بچه ها آسیب میبینند، مثلا من نیرمشون مدرسه یا کلاس ها یا خریداشون رو نکنم خب فقط بچه ها اذیت میشند.. شوهرم که اصلا براش مهم نیست..

خیلی سخته .. اینم هر موقع بهش میگم بچه هارو ببین یا اذیت میکنند، فقط دست به کتکش خوبه.. بعد عصبانی م ...

دقیقا برا منم همینه ،،،،میگم پس دعوا رو هم بسپار ب خودم ،،،دریغ از یه املا گفتن ،مزیض باشن صبح راحت لباس می‌پوشه میره دنبال کارش نمیگه میخایی چکار کنی؟! یا از سر کارش زنگ بزنه فلانی دیشب دیدم بچه تب داشت تو بیدار بودی الان حالش چطوره خودت چطوری یا وایسا عصر بیام ببریم دکتر

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
شوهر منم همینه تا موقعی که بچه ها کوچیک بودن مرز بود اصلا نبود حالا هم که بزرگتر شدن بازم همه کاراشو ...

خیلی سخته.. اذیت نمیشی؟! من کم آوردم دیگه.. بخدا صبح مصیبته برام.. تازه ظرف غذاشون رو از شب قبل آماده میکنم.. ولی صبح با چه بدو بدویی بیدارشون میکنم.. چایی صبحانه بیار. موهای دخترمو شونه کنم و ببندم.. دخترم بد اداست.. صبح ها تا پا میشه و می‌ره پدرم درمیاد.. پسرها از کله صبح کتک کاری هاسون شروع میشه.. بعد که میشینیم تو ماشین دعوا دارند که کیو اول برسونم.. بخدا نمیدونی چقدر هنگ میکنم